SÖNDAGSSTATUS

Imorse bjöd Colonia på vasaloppsfrukost i samlingslokalen. Det fanns allt från yoghurt och blåbärssoppa till bullar och leverpastej. Så himla värt. Mumsade och tittade på hurtiga människor på skidor på projektor.
 
Ikväll ska jag hem till Louise på knytis-tapas-söndag med massor av godsaker och bra tjejer. Jag längtar så mycket! Jag ska göra ugnsbakad brietårta, så förhoppningsvis hittar jag den perfekta osten på hemköp.
 
Mat är livet.

DET HÄR HÄNDER INTE

Uppgivenheten när man inser att man suttit och caddat i fem timmar och ingenting har sparats när man loggar ut. PISS WINDCHILL JAG HATAR DIG.
 
På att igen då...

UTLOVAD BILD

Alltså, revbensspjäll kan vara bland det godaste jag någonsin lagat. Så himla gott! Och mört. Med en touch av ingefära. Jag säger bara nomnomnom!
 

DET GÅR BRA NU

Idag delades vi in i grupper till vårt projekt i produktionstekniken. Vi körde old-school-lottning á la "alla skriver sitt namn på en lapp, jag samlar in dem och så slumpar vi ut grupperna". Lite som att vara tillbaka på lågstadiet. Hur som helst hamnade jag i en grym grupp med Louise, Mattias och Mikael. Jag är så nöjd att jag nästan tycker att det är synd att projektet inte är betygsgrundande! Hur som helst blir vår uppgift att designa och ta fram en...tavelbelysning! Det ska bli kul tror jag.
 
Nu är det helg och ikväll står fredagsmys på schemat! Jag och Janne ska göra egna revbensspjäll med tillhörande bakad potatis, majskolv, guacamole, surdegsbaguette, sallad med granatäpple osv osv. Har aldrig gjort revbensspjäll innan men de är as we speek kokandes på spisen och ska vara det den närmsta timman för att sedan hamna i ugnen med glaze och allt vad det heter. Kommer nog upp en bild och kort recension senare. Kan inte vänta!
 
Mvh Student

hits