SOCIALLY AWKWARD PENGUIN

Hej dagboken.
 
Idag blev jag lurad när jag skulle köpa soppa i skolan. Det stod att det var potatis- och purjolöksoppa men efter jag hade betalat blev jag varse om att "det är sparrissoppa idag". Var inte alls sugen på sparrissoppa. 
 
Idag gjorde jag bort mig på corebollpasset. Jag menar, jag visste att jag hade dålig balans - men inte att den var så dålig! Skämdes ihjäl när jag rullade av bollen gång på gång och skrattade sådär obekvämt HAhaehehe..he.. Alla andra låg på bollen lika stabilt som om det hade vart golv och hade det där ansiktsuttrycket som skrek "det-här-är-så-lätt-så-jag-kan-göra-det-i-sömnen".
 
Livet.

ZODIAKEN

Häromdagen var vi nere på Zodiaken, som är kombinerat matställe, fik och bokhandel på universitetet. Där kan man äta dumplings med sås som heter holy cow, dricka chailatte, äta ryttarkakor och plugga. Till exempel. Där kan man hänga när man inte är schemalagd hela dagen. Ibland är det världens bästa ställe.
 
Elins bild

MÅNDAG IGEN

Och så började en ny skolvecka utan att den förra knappt slutat. Har pluggat varje dag denna veckan. Även söndagen, som annars är en dag då man kastar läroboken i väggen och bara NU SKA JAG VARA LEDIG! Det märks att tenta-p närmar sig. Hur som helst var Timo helt fantastisk som alltid. Jag stod längst fram och bara njöt även fast två tjejer bredvid mig viskade att de skulle slå mig för att jag "stod i vägen". Igår blev det dejt med CAD och senare söndagsmiddag med Janne bestående av fläskfilé med pommes, pepparsås, färsk broccoli, fetaostgratinerad tomat och lite Cola Zero.
 
Imorgon ska jag på mitt livs första seminarie. Det känns lite nervöst faktiskt. Särskilt med tanke på att seminarieuppgifterna var väldigt oklara. Antingen ska man ha skrivit en rapport eller bara ett dokument i excel. Jag hoppas på det senare för annars kanske vi har problem. Cliffhanger.
 
Nu: Top model Sverige

COME SUNSHINE

Igår spenderade jag halva min förmögenhet på IKEA och MAXI. Idag har jag suttit och räknat på hitte-på-ekonomi i flera timmar. Lärdom: Det är helt klart roligare att spendera än att räkna. Nu ska jag ta helg, för ikväll spelar Timo Räisänen på Kårallen och jag ska ha lika kul på dansgolvet som jag hade när jag såg den här videon på skrikande getter (läs: jättekul).
 
(gette-kul)
 

hits