LITE OM ALLT MÖJLIGT

Hej hej bloggen.
 
I lördags var jag, Agnes, Elin och Louise på Full Moon Party på kårallen. Det bjöds på alla möjliga drinkar, bland annat glöggdrink, framför "Så mycket bättre" på förfesten som var supermysig. Vi satt en mustasch på TVn och varje gång den passade perfekt på någon så blev det Gold strike-shot med mjölk. Det var kul. Det följt av dans i overallen till klockan tre. Tror att en utekväll med tjejerna var precis vad jag behövde!
 
Mamma och pappa är på solsemester på Teneriffa och jag blir så avundsjuk när man själv fryser röven av sig och det är kolsvart ute när man går hem vid fem.
 
Jag lagade just min bästa bästa tomatsoppa och den var som vanligt så god, så billig och så enkel. Stek 1 gul lök och 2 klyftor vitlök i 2 msk olivolja; + 800g krossade tomater, basilika, timjan, 1 msk socker, 1 st grönsaksbuljongtärning, 3 dl vatten; koka i 20 min, mixa med stavmixer; + 1 dl grädde, salt, peppar + ev annan krydda eller lite sambal oelek; koka upp igen. Mums!
 
Visste ni att mjölkpaket med skruvkork bidrar till ca en fjärdedel mer koldioxidutsläpp än de utan? Och att förpackningen som ser ut som ett rätblock som man klipper upp genererar hälften av koldioxiutsläppen jämfört med paketet med skruvkork. Inte konstigt att den ekologiska mjölken inte har skruvkork. Ska aldrig mer köpa mjölkförpackning med kork. Korkat.
 
När man väl bestämmer sig för att man ska bli mer nutidsorienterad och insatt i nyheter osv inser man att det går en vecka med endast samma TVÅ uttjatade nyheter. Seriöst, allt man hör är 1. SD:s filmfiasko och 2. SAS konkurshot. GÄSP!
 
Det var nog allt jag hade i tankarna just nu för nu är det dags för Project Runway Sverige.
 
Hej.
 
 

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits