WOHO!

Jag fick en fyra i Envariabelanalys 1(!) och har på grund av det intagit mitt års mest nöjda mode. 16 personer av 160 fick det och jag var en av dem. Hade till och med en poängs marginal. Så. jävla. amazing. Kommer leva på den här känslan hela sommaren och bara skita i allt som kommer i min väg. Det spelar ingen roll hur mycket hundbajs jag kliver i, hur mycket kaffe jag spiller på finklänningen eller hur högt grannen spelar "La isla bonita" för jag fick en fyra i en svår mattekurs och det gör mig så fruktansvärt nöjd.

DAGENS I-LANDSPROBLEM

Jag börjar bli hungrig men vill inte äta något gammalt sunk från kylen "bara för att". Föredrar att hålla mig till vi ska åka och handla istället. Handla hungrig är ändå alltid det bästa alternativet. Alla dagar i veckan. Särskilt onsdagar.

SLUTSPURTEN INNAN SOMMARLIVETDifferentialekvationer hit och rotationsareor dit. Vägen till civilingenjör är inte alltid lika fantastisk som den låter. Om tre dagar kommer lättnaden då jag lämnar Galaxen bakom mig, hoppar in i bilen till Stockholm och flyr för att se en död mus uppträda. Den dagen, den lättnaden. Tills dess: plugg till hjärnan lägger av.

PROMENAD I DET GRÖNA LINKÖPING
Köpte en jeansväst på second hand. Någon hade broderat in en guldig katt på ryggen för att visa att oavsett hur hård man ser ut i den så är man en mjukis på insidan. Den får 5 av 5 morrhår.

HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Min familj vet precis hur de ska göra för att jag ska bli glad. Och mätt. Men mätt = glad, så det ingår i samma kategori. Glad.

FLAT ERIC SAYS HINär man blir glad över att få ett gosedjur på sin tjugoårsdag, då vet man att det är ett jäkligt bra gosedjur.


hits