SÄGER HEJ TILL LIVET 2.0

Man får nästan lite dåligt samvete när man loggar in på bloggen och inser att människor är inne varje dag och tittar på den fastän man inte skrivit sedan den tjugonde förra månaden. Skäms lite när man kommer på sig själv med att gå in och läsa sina vänners bloggar och tänker 'MEN UPPDATERA MER!' trots att man är tusen gånger sämre själv.

Jag inbillar mig att mitt liv ska få en helt ny start nu när jag flyttat till Colonia - till min första riktiga egna lägenhet. (Håll tummarna för att det blir så också)

Sedan sist har jag hunnit bli blond igen och flyttat ifrån korridoren. Har även hunnit med att stressa mig själv ner till små små bitar av panikkaos. Igår var det tenta i Envariabelanalys mellan två och sju. Promenerade dit bakom mina solglasögon och i min skinnjacka i det fantastiska vårvädret. Kände mig så himla glad eftersom all ångest redan pressats ur mig. Så jävla glad var jag. När jag gick ut från tentan och skulle hem igen verkade det där klädvalet plötsligt helt fel. Det var mörkt och jag frös som en gris. Men jag var fortfarande så himla glad. Glad att jag var glad. Sen att tentan var svår och att jag antagligen kommer få sju poäng (där gränsen för godkänt är åtta) och att jag antagligen kommer ha failat min första tenta gör mig faktiskt ingenting. Jag tar det nästa gång istället.

Det var så himla värt allt i hela världen att gå dit med ett leende på läpparna.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits