INSIKT 1

Är det inte konstigt att jobbet både är orsaken till huvudvärken och samtidigt det enda stället i världen jag kan vara på där jag kan slippa att känna av den?


MIGRÄN

Har haft nästintill konstant huvudvärk i tre dagar nu. Alltså inte den vanliga typen av huvudvärk, utan en som värker i tinningarna och som bränner till i huvudet när jag ställer mig upp. Som inte går över med värktabletter och som gör mig jättejättetrött och ljuskänslig. Egentligen vill jag bara ligga nere i källaren hela dagarna och sova bort det. Vid frukostbordet idag sa mamma "Är det migrän då?". Jag har aldrig haft det tidigare men läste på vårdguiden om sjukdomen och allt stämde in. Och då är jag inte hypokonrikern som drar förhastade slutsatser. Får hoppas att det går övrer snart för det här suger verkligen.

HÄNDELSERIKA DAGAR

Oj oj vad det har hänt grejer sedan sist. Skopar glass som ett fån men hinner ändå med att hitta på saker med mina kära vänner och familjemedlemmar. Som att se solnedgången vid Kleva, åka till Kosta och äta grillbuffé på Linnéa art restaurant, fira Lovisa med middag och utgång, ha Mario Kart-turnering hos Gun, färga håret, äta knäckäpple med Frida på Kalmar marknad, spela yatzy och den försvunna diamanten, fika på kullzenska, fira Tilde och Frida och ha taco- och kalmarspelskväll. Inte konstigt att man får migrän på kuppen. Här bjuder jag på nåra bilder. Har varit dålig på att dokumentera allt men det har vart helt fantastiskt!GLASSIGT LIV

Det är inte varje dag man beställer 385 liter glass. Men nästan.

INSTAGRAM

Har hoppat på den gamla flugan nu. Har använt appen som bildredigeringsverktyg i mer än ett år. Haft den privat. Idag fick den se offentlighetens ljus.Tycker det är lite pinsamt att jag har 878 foton och bara 7 följare. Alla ba frågar sig: vad är hon för tönt?

Men lite kul är det ändå.


FRÅN MISÄR TILL HETS

Hej bloggen. Idag vaknade jag på fel sida och det kändes som att hela dagen skulle gå förlorad pga sur och grinig tjej. Det gjorde den inte. För sen när jag deppat klart över att jag inte hade något att göra, var forever alone och att jag spillt salsa på tröjan så tog jag tag i mitt liv och bakade chocolate chip cookies och bestämde mig för att träffa Karin. Plötsligt kallade jobbet och jag fick lämna både kakor och mys för att stå och kränga glass i 6 timmar. Ändå helt ok från att ha gått från mode RASTLÖÖÖÖS till att ha hur mycket som helst att göra. Och dessutom tjäna pengar på kuppen. Karin och kakorna får jag spara till en annan dag. Kanske kan bli en bra kombo. Nu ska jag sova så jävla skönt. För det är jag värd.

GÖTT HÄNG

Myset hos Frida var bara SÅ nice. Vi satt och snackade timme efter timme efter timme efter timme om allt från konspirationsteorier till nya lånekort, white trash-tjejer och sniglar i jordgubbar. Det är då man känner det, att vårt gäng är så himla bra.INNAN DET BÖRJADE SPÖREGNA

Gick och gick. Var svinrädd att det skulle börja åska när jag passerade stora skogspartier, sådär som det gjorde en gång när jag var liten och hjälplös. Typ tänkte "det här var kanske en dålig idé" och gick lite snabbare. Det började aldrig åska. Men när regnet kom och magen kurrade gav jag upp. Är ändå nöjd. Den är bra fin. Sommaren.


HURTIG

Tydligen regnar det i stan, men jag tänker inte sitta hemma och uggla för det! Nä nu ska jag ut på långpromenad i mina fantastiska träningsbyxor som jag bara känner mig SÅ hurtig och smal i. Om jag kunde skulle jag alltid ha dem på mig och alla som såg mig skulle tänka wow hon vet hur man går långpromenader, hon.

VILSE I TROLLSKOGEN

Det blev inget myrlejon, men ett vrak, på dagens utflykt till Trollskogen! Citronpaj och kaffe blev en lysande avslutning på vistelsen.


MORGONDAGENS PLANER

IMORGON SPELAR MANGE MAKERS PÅ VALLEN(!) och jag ska givetvis inte dit. Förstår inte hur man kan tänka sig betala 160 spänn för att en hel kväll höra dängan 'fest hos mange' dunka från högtalarna. Man måste ju bli typ psykiskt störd av det. Tacka gudarna för att jag istället ska spendera kvällen med Frida och Co. Längtar.


VID MYRLEJONETS VÄG

Igår kunde man knappt se ett moln på hela himlen. Idag kan man knappt se himlen för alla moln. Man kommer hit för att sola och bada, men det är ju inte så lockande just nu. Därför ska pappa och jag åka på utflykt snart. Cruisa runt lite. Kanske se om vi hittar några myrlejon idag. Det skulle vara trevligt. Liksom se ett djur man inte ens visste existerade förrän igår. Öland är bra exotiskt ändå.


HAR DET GANSKA BRA

IDAG SKA JAG MINSANN FÅ VILA

Har åkt iväg till Öland med pappa. Klockan 6:00 blev jag väckt i morse för frukost. Det har vart så mycket arbete med glassen de senaste dagarna så behöver komma iväg och sola och vila mig lite. Man får ju passa på när man är ledig, liksom. Det går inte en dag utan att det är något krångel eller att något jobbrelaterat plingar till i min mobil. Igår väcktes jag av ett samtal från GB Glace om leveransen. En anställd har slutat och en har brutit benet, och här sitter jag och får omöjligt ihop det med schemat. Jag börjar fundera om det verkligen är rättvist att jag får så mycket ansvar och inte mer lön. Jag trodde inte att mina arbetsuppgifter skulle innebära att jag måste ägna så mycket tid, vid sidan av jobbet, för jobbrelaterade saker. Trött.

FINBESÖKI fyra dagar var Janne hos mig i Kalmar. Vi hann med att träffa familjen, äta glass, åka till Öland och bada i hav och pool, titta på fotbollsmatchen Tyskland-Italien, gå på kinarestaurang med Frida, spela Kalmarspelet, sola i trädgården, grilla med mina vänner och gå ut på Vallen när Maskinen spelade. En hel del, med andra ord! Det var så himla bra fyra dagar. Så. himla. bra.

hits