EN INBLICK I EN DESIGNSTUDENTS HETSIGA LIV

Jag vet att jag nästan är århundrandets sämsta bloggare just nu. Tanken var liksom att det skulle bättra sig efter nyår. Sen kom livet emellan, ungefär. Jag ska göra ett försök till en sammanfattning över vad som hänt sedan sist i alla fall.


Janne och jag tog en fika på Espresso house. Så här nöjd var han med sin chailatte.


Elin och Louise arbetar hårt med någon typ av konstverk gjort med pappersbitar och limpistol. (Känner hur jag just nu späder på fördomarna om att designare bara klipper och klistrar, men så får det vara för mekanik och envariabelanalys är inte lika roligt att skryta om)


Olika sätt man kan limma ihop träklossar. Det här känns så mellanstadie och jag älskar det (till skillnad från mellanstadiet är universitetet dock mycket mer lärorikt).


Uppgift: Kom på ett eget typsnitt. Såhär kan exempelvis a g k se ut.


Typ världens godaste hamburgare jag ätit i hela mitt liv. Så god var den. Vad ska man säga, när man bor själv tvingas man att lära sig laga mat. Lägg märke till upplägget (i synnerhet såsen).


Uppdrag: Skissa 100 industridesignprodukter. Kommer nog drömma om en och annan mixer, stavmixer och elvisp i natt. Som upplagt för en orolig och förvirrande dröm. Jag är så fruktansvärt imponerad av vår lärare i Produktgestaltning/Formgivning & formseende. Han är bara coolast i världen.

Men just nu kan jag bara tänka på en sak. Är helt stirrig. I morgon klockan 17, då händer det grejer. Eventuellt.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits