SEN SÄGER MIN ELVISP HEJ OCKSÅ

Kurser som håller motivationen vid liv i svåra tider, I haz them.FESTLIGHETER PÅ STUDIEVÄGEN OCH NH

I lördags hade vi damsittning innan vi gick ut på NH. Det var så himla roligt/mysigt/bra och Jenny och Paulina hade gjort jättegod mat. Tänk att vi fick in ett långbord och 16 pers i en etta på 26 kvm! Sen att fönstret immade igen och Lisa svimmade var ju lite extra drama. Sånt där som händer när man slåss om syret med 15 andra tjejer och massor av värmeljus. Kvällen var i alla fall sjukt lyckad, det är så kul att vi drar ihop sånna här tillställningar lite hipp som happ tycker jag!
BANANANANAS

Världens coolaste frukt med världens konstigaste namn - bananananasen. Blir nästan yr av att bara titta på ordet. Lite naturskadad är man nog ändå, för min första tanke när jag såg den var något i stil med "wow strukturen ser ju ut som jättestora växtceller!". Tyvärr var den inte mogen så det blev ingen ny smakupplevelse, men det är inte varje dag man får lov att hålla i en frukt från madeira!


NI KAN LAJKA MIG PÅ FACEBOOK SEN

Jag trodde aldrig att jag skulle ligga och lyssna igenom Melody Club's skivor på Spotify. Ändå är det just det jag gör. Ikväll är det festligheter på schemat då Louise och jag ska klä ut oss till rymdhundar (WTF) och så blir det dans med Sovjet-tema på Kårallen. Jag är riktigt taggad fast att jag förfryser varje gång jag går ut (sexton minusgrader är inget att leka med). Jag tycker redan synd om mina öron inför ikväll. Önskar nästan att jag hade sånnadär, vad heter det, öronmuffar.

Well well, måste kila. Destiny Calling, liksom.

hits