HEJ HEJ

Hej hej, här kommer en hälsning mitt i tentaplugget!
 
Om två dagar har vi tenta i miljöteknik och om ytterligare två i termodynamik. Det är som alltid - bitvis känns det helt ok, andra stunder vill man bara avanmäla sig från tentorna och dra hem och fira jul i förväg. Men jag antar att man får stå ut. Det jobbiga är att man inte riktigt vet vad man ska prioritera. Ok man har en dag mellan tentorna och inte en chans i livet att man kan läsa in sig på termon på en ynka dag, vilket betyder att man måste ta typ varannan dag till det ena och varannan till det andra. Eller ännu mer förvirrande - dela upp dagarna och läsa det ena på förmiddagen och det andra på eftermiddagen. Phu. Kan behöva lite julledighet efter det här känner jag.
 
En sak till, min klänning har kommit (hem-hem) och den är bara så snygg så man kan dö. Fick se när mamma packade upp den ur paketet och höll den mot kameran. Så var det ena kritiska momentet borta - den kom fram i tid. Nu återstår bara det andra - passar den? Den måste passa. Vad gör jag annars liksom?
 
(överdelen ser lite skum ut på bilden men det är för att den hänger som den gör)
 
Nu kanske jag ska läsa lite mer termo... eller miljö. Eller båda.

KLÄNNING

Och helt plötsligt ska man gå på nyårsbal (yay). Så jag har letat efter klänning i flera dygn och äntligen bestämt mig. Beställer från Kina för lite extra spänning. Ska den komma fram i tid? Kommer den passa? Längtar. Den är perfekt.

HEJ VINTER

Hej bloggen. Long time no see. Alltså julen är så himla mysig. Älskar julen. Älskar vinter. Älskar att ställa klockan på 07:15 för att titta på julkalendern även om man har sovmorgon. Myser till max nu.
Snön kom så plötsligt. Snöade oavbrutet i typ tre dygn.

HEJ HEJ säger bilen under snön!
Cyklarna behöver inte stöd för att stå upprätt. Snön gör jobbet!
Julmys på skolan med tjejerna. Dog på julskinkan vad god den var!
Maten. Omnomnom.
Jannes livs första pepparkaksbak. Det blev fina kameler och isbjörnar. PS jag samlade vuxenpoäng genom att göra degen helt själv, inklusive att den vilade över natten och allt. DS
Massor av det goda!
Janne och jag var på julmarknad i gamla linköping. Så himla mysigt! Vi gick runt flera timmar trots att det var typ -15 grader ute och att man bara hade vanliga strumpor på sig.
Vi fick se Linköpings luciatåg och höra det ljuva ljudet av vantklappningar mellan sångerna.
Vi tog lotter och vann ett paket bryggkaffe! Ska tilläggas att varken jag eller Janne har kaffebryggare så vi kan utnyttja det. Men gött å vinna ändå!
Så söt kille på julmarknad!
Vad vi köpte. Jag säger bara MUMS.
Gold strike, pepparkakskladdkaka och saffransgrädde - då är julen som bäst.
Mys inför luciakraballen när vi såg Maskinen på scen och dansade så mycket vi orkade.

hits