MALTA BABY

Så var man hemma från en resa till Malta med sju härliga tjejer. Hade det mestadels fantastiskt bra där vi gick mellan stranden, restaurangerna, hostlet, baren och shoppingcentret. Medan det haglade och regnade hemma så brände vi oss i solen på stranden. Helt okej vid närmare eftertanke. Jag tror även att alla har kommit lite närmare varandra under resans gång vilket känns superkul! Lite kackerlackor, mögel och intriger dök upp men också väldigt mycket skratt. Sammantaget var det en väldigt fin resa och jag är jättenöjd. Här kommer några bilder:I NORMAL SAKPROSA KAN DEN DÄR MENINGEN KÄNNAS ÅLDERDOMLIG ELLER FRÄMMANDE

En vecka hemma har gått så sjukt fort. Jag har mestadels tagit det lugnt, hängt med familjen, hängt med vännerna, gosat med katten, vart på Popidyll, blivit kär i en mikro, shoppat, fikat, ätit påsklunch, stekt oxfilé och ätit fruktansvärt mycket påskgodis. Det känns att som när man kommer hem finns inga måsten. Man bara ställer in disken i diskmaskinen och låter den gå medans man tittar på. Man kan sätta sig i solen och läsa produktutvecklingslitteratur fast att ingen säger att man måste. Man kan köra bil utan att tänka på vart man ska och bara köra rätt på en gång ändå. Man kan lita på att katten kommer ner och väcker en genom att dunsa upp på ens mage och mjaua på morgonen. Ja, än så länge är det hemma i Kalmar jag känner mig lugn. Och när man sitter och äter finmiddag och skrattar med en lite tokig familj, då vet man att man är hemma.

Hemma bäst men borta bra, som man brukar säga, för i morgon går flyget till sydligare breddgrader med åtta glada tjejer. Jag är taggad men lite rädd. Rädd att man ska glömma något typ superviktigt. Ungefär som när mamma sa "du har väl fixat en hemförsäkring nu när du ska ut och resa och allt?" och så bara hade jag inte det! Tänk om jag åkt iväg helt oförsäkrad. Så himla sjukt. Min mardröm är att glömma checka in och skriva ut biljetten och tvingas betala 600 kr för det. Men nu är nog allt annat på sin plats, min halva av väskan är packad och nu väntar bara invägning. Hoppas hoppas att handbagaget väger under 10 kg och resväskan 15. Åh vad spännande det ska bli!

hits