MANDEL'A ÄR VISST INGET NÖT TROTS ALLT... MEN VEM BESTÄMMER EGENTLIGEN?

På tal om livsmedel,

är det bara jag som missat att mandel inte är en nöt? Tydligen är det EN HELT EGEN GRUPP och ingår inte alls i nötfamiljen som jag varit övertygad om i 18½ år. Vilket fruktansvärt antiklimax. Jag är mållös.TOPP TRE GODASTE LIVSMEDEL JAG ÄTIT UNDER HELGEN SOM JAG FÖRUT VAR SKEPTISK TILL

På tredje plats:


MANGO. Smakade lite pikant av trä i början men har blivit min nya hype. 9:90 kr/styck och bättre än lördagsgodis. (Nåja, håll ut till plats nummer ett...)

På andra plats:

RÖD PESTO. Jag kan faktiskt inte riktigt förstå människan som döpte detta livsmedel. När jag letade bilder på denna delikatess råkade jag glömma sista bokstaven och resultatet blev inte särskilt smakfullt. Hur som helst - jag kan inte sluta äta det. Det fungerar nästan till allting och är hur gott som helst. Finncrisp + röd pesto och kvällen är gjord. Seriously.

På första plats:

PUNCHKOTTEN. Ni vet den där äckliga godisen som var kvar sist i godispåsen när man var liten, det är punchkotten. Den där som hamnat lite på sné. Punchkotten har inte bara ett roligt namn, utan också en fantastisk smak. Jag vill bara mixa ner dem till ett pulver och inhalera dem. Punchkottarna.

"Du kanske borde gå och lägga dig, imorgon kommer det vara en timme jobbigare än vanligt att gå upp"


Ingenting går upp emot pappas visdomsord

Dagen då mors lilla Olles möte med björnen slutade illa

Dagens stora nyhet måste vara när en liten pojke blev attackerad av en björn. Visst är det tragiskt, men jag måste ändå säga att det är ganska ironiskt. Faktumet att han heter Olle, menar jag. Nu hade han ingen korg med blåbär direkt, men annars är ju likheten slående. Som om björnen hört barnvisan och bestämt sig för att slutet inte var tillräckligt dramatiskt...


Bild:
telegraph.co.uk

Förresten, på tal om björnar - om man googlar "björnjuden" kommer mitt inlägg upp som träff nummer två. Tänkte att ni ville veta.

Och igår var det dans på popidyll, men vi lyssnade mer på varandra än på Alexis WeakBilderna är lånade från
popidylls facebookgrupp

Ibland kan man hitta figursydda jeansklänningar i garderoben. Det är fina dagar det.
Förhoppningsvis tar det inte tre år till innan vi ses igen

Dags att ta sig i kragen nu. Jag måste berätta vad jag och Frida gjorde förra helgen - vi var och besökte Michelle och Michelle från språkresan 08! Vi hade inte träffats på tre år och nu var det äntligen dags att sätta sig på tåget mot Ängelholm. Med lite fjärilar i magen och en gnutta oro att det inte skulle klicka mellan oss klev vi runt på stationen men när vi väl mötts kändes det som 2008 igen. Vi pratade gamla minnen och hittade på saker hela tiden. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på hur god den friterade bananen med glass var på kinarestaurangen på lördagkvällen. I det stora hela är jag väldigt glad att vi tog beslutet att äntligen bege oss iväg.
hits