ROSKILDE 2011, ALRIGHT!Och så kom beskedet att Arvikafestivalen går i konkurs, men att man istället fick gratis inträde till Roskildefestivalen i helgen! Fride Poteisen och jag tog beslutet att dra dit. Nu har vi bytt bort våra jobbpass, bokat hotell och börjat packa så smått. I övermorgon bär det av och jag är både rädd och taggad på samma gång!

KOLUGNT PÅ KATTRUMPAN
Igår drog Frida och jag till Kalmars finaste badplats och stekte. Varmaste dagen på länge! Vi köpte med oss kycklingbaguetter från Kallskänken och myste loss på en full strand. Väl där mötte vi Tilde och Celie så vi slog oss ned och det hela blev en mycket trevlig innan-jobbet-aktivitet! Just det, fick lite besök av en ko också.

MED VALPEN HEMMA BLIR DET KINABUFFÉ PÅ THAI SILK


ETT FÅTAL BILDER FRÅN MIDSOMMAR 2011 DAYTIMEHär slänger jag upp några väl valda bilder från iPhonen som visar en del hur gårdagen såg ut för oss! Med tanke på att de andra hade sjukt avancerade kameror med sig så nöjde jag mig med att fota små njutningsmoment för att sedan kunna ta del av de andras bilder. Jag, Frida, Kajsa, Rut och Johanna spenderade dagen uppe i Byxelkrok med Fridas släktingar och åt sjukt god mat och en helt underbar jordgubbscheesecake. Vi hann även bli jagade av kor, binda kransar, leka med Herman och diverse trevliga aktiviteter. Tredje gången gillt gick sedan partybilen mot Filip och Mörbylånga där vi spenderade resten av kvällen/natten/morgonen med sköna pojkar och flickor. Sjukt lyckad midsommar, och jag är glad trots att min älskade guldklocka gick sönder!

ÅRETS GLASS-TISCHA SITTER FINT


SPONTANSHOPPING
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN


Studenten. Vilken dag. Jag lyckades ta mig igenom hela dygnet utan att gråta, men jag förstår inte hur. Jag har nog inte riktigt insett att NV08D är ett avslutat kapitel, att vi nog aldrig kommer ses alla på samma gång igen. Hur som helst var det oförglömligt. Champagnefrukost, samling i kyrkan, marsch, studentbuffé, flakfix, lotsträff, utspring, flakåk, cabåk, mottagning, buffé, socialisering, paketöppning, klassförfest, vallen, km, café corner... och hem kom jag halv fyra. Helt slut efter en intensiv dag. Men det var helt klart värt det, och flakåkandet var nog i klass med det roligaste jag gjort. Tack till alla som gjorde dagen/kvällen/natten fantastisk, och tack för alla perfekta presenter!

SNEAKPEAK FRÅN DAGENS KLADD I BILDSALENPå onsdag smäller det, men jag känner mig inte redo. Separationsångesten - I'm feelin' it.

LUNCH MED ROTARY OCH STIPENDIEUTDELNINGI onsdags ringde Jonathan från Ung Företagsamhet mig och berättade att vårt företag vunnit ett pris på 2000 kr! Utdelningen var igår på Kalmar Stadshotell så vi begav oss dit. Vi fick förutom pengarna ett fint diplom och, hör och häpna, varsin solstol! Så himla roligt att vi som litet UF-företag fick uppskattning. GLAD & NÖJD.

SNAPSHOTS FRÅN BALEN 2011

Lars Kaggskolans bal 2011 var fantastisk. Jag kunde inte ha haft roligare! Så himla festligt och genuint kul hela tiden. Att vi sedan sov över på Strand Hotell och att vi åt den stora frukostbuffén dagen efter gjorde vistelsen fulländad.

BILDER SOM PASSERAT BÄST-FÖRE-DATUM MEN SOM ÄNDÅ BORDE PUBLICERASJUST CHILLIN' @ ÖLAND
hits