24 DAGAR TILL UPPROPET OCH ALLT ÄR KAOS. ORGANISERAT KAOS.

Och hallå där, jag kom in i Linköping! 6,4 förstahandsvalssökande per plats and I'm in. Får lite smått panik när jag inser att detta verkligen händer. Om exakt tre veckor flyttar jag (förutsatt att jag hittar boende) och allt jag kan tänka på är vilken mat jag ska laga. Brevlådan bombas med brev och information från universitetet. Jag kan inte riktigt förstå det. Så mycket att göra. Så lite tid.

Lyssnar på Allting kommer bli bra med Den svenska björnstammen och pustar ut. En. sak. i. taget.

I'VE BEEN EXPECTING YOU


OM JAG PUBLICERADE EN BOK OM MIG SJÄLV, UNDRA DÅ VEM SOM SKULLE FÅ LÄSA UPP DEN I LJUDBOKSVERSIONHar börjat "läsa" en bok. Jens Lapidus nya. Det är en ljudbok och jag har ett litet problem med det - jag vet inte var jag ska fokusera blicken, blundar och somnar. Jag får lyssna igenom samma kapitel flera gånger för att förstå vad Radovan har för sig och vem det är som fikar i fikarummet. Skitjobbigt. 20 timmar ska jag stå ut. Vi får se hur det går...

VAD JAG KÖPER FÖR MINA SISTA PENGAR
Vi tog en runda till Byxelkrok och Böda. Besökte Mormors Café, ICA och diverse Outlet's på vägen. Vi hamnade i ett antikvariat där jag fick upp ögonen för den här bejben - en oxblodsröd läderportfölj som precis rymmer min framtida Mac. Den behöver en liten makeover men det får det vara värt eftersom den endast kostade 75 kr. Det låg en femtioöring från 1992 i den. Meant to be? Fint! säger jag.

ÖLAND OCH GRÄVLINGTWISTENDe senaste dagarna har spenderats på Öland med bror och far. Jag inledde vistelsen så fint genom att köra över en grävling och har fått äta upp detta. Pikar som "Jaha Linnéa vad blir det för mat idag? Grävling?" och "Jag går en promenad, men somna inte med dörren öppen...grävlingens vänner är sura" har fyllt hela visiten. Tur med vädret hade vi inte heller. Världens fräckaste åskväder kom och slog ut strömmen. Blixtrar som ett disco. Men ändock en skön tur där jag fick chans att ladda batterierna efter händelserika dygn.

HULTSFREDSFESTIVALEN 2011, HELT KLART NÅGOT ATT MINNAS


Ett urval iPhonebilder från Hultsfred, dit jag och min 'festivalkompis 2011' Frida åkte förra veckan! Vi såg massor med band, rockade loss, sov i tält och hade det allmänt fint. Det regnade dock HELA första dagen non stop, men som Frida säger "om man bara accepterar att man blir blöt så gör det ingenting". Ett gäng unika ögonblick samlades från denna festival, så det blir helt klart en värd upplevelse! Hultsfred i mitt ♥

HULTSFREDSFESTIVALEN 2011

Så var biljetterna köpta till Hultsfredsfestivalen! Detta kan bli hur bra som helst. No kidding.

OCH SÅ ÄR JAG OFFICIELLT EN BILFÖRARE


WE'VE FELT IT - THE ORANGE FEELING

Det blev en spontantrip till Roskildefestivalen i helgen. Vi var två av 80 000 människor och gick nästan vilse mellan de sju scenerna, men det var det SÅ värt. Jag vet inte hur många gånger vi sa till varandra hur chill det var att bara gå runt och titta på allt, för det var det verkligen. Eftersom vi bodde på hotell så rörde vi oss inte särskilt mycket på campingområdet, vilket nog var tur egentligen för det var så fruktansvärt STORT! Så sjukt att vi har varit där nu, och sett band som Yelle, The Strokes, Timbuktu & Damn!, Janelle Monae, Arctic Monkeys bland andra. Jag får fortfarande en skön flashbackkänsla i magen när jag hör låten "Resten av ditt liv" med Timbuktu. Magiskt. Dit vill jag åka igen.

ÄNTLIGEN!hits