//Smygövar inför stickfestivalen


Två bilder som får symbolisera en nästintill perfekt onsdagkväll, på en perfekt lilla klubb
För att den som lyckas gå i en storstad utan att handla borde ha en eloge


Ett urval Stockholmsbilder
Eftersom jag var en vänlig själ som följde reglerna under föreställningen tog jag mig friheten att låna en bild på Henrik, av Henrik

Ojsan! Vad var det som var så spännande på min blogg under gårdagen måntro?

Hur som helst, helgen har spenderats i huvudstaden med min kära familj. Börjar bli lite paranoid över att berätta saker som ska hända i mitt liv i förväg. Efter att jag såg på nyheterna att tjuvarna sitter och bevakar på Facebook när någon åker hemifrån, så har hela mitt liv vänts upp och ner. Eller, vi ska inte överdriva.

Hur som helst var jag alltså på Henrik Fexeus sinnescirkus i lördags och jag är helt förbluffad. Det var utan tvekan det sjukaste jag varit med om i hela mitt liv, and I liked it. Man tänker ju att visst, lite trolleritrick och tankeläsning är väl inget komplicerat, men den här showen var något helt utan like. Allt är tyvärr hemligstämplat till dess att DVDn kommer ut, men man kan väl sammanfatta det hela som att syftet var att visa att det inte finns någon slump. Showen filmades förresten för DVD, vilket betyder att publiken hade en kamera upptryckt i nyllet under hela föreställningen - så vi får väl se om jag fastnade på filmen paralyserad och dregglande(...)

Jag är sjukt imponerad, och jag kommer hänga på låsen till hans nya bok så fort den kommer ut.


Mannen som förgyller mina tisdagskvällar


(Och ja, samtliga bilder är snodda, vad säger du nu?)

Topp tre AHD

Glad alla hjärtans dag-dagen! Hade fullt upp igår och hann därmed inte blogga om mitt kärleksfulla liv.

Tänkte göra en liten top tre-lista på vad som var allra bäst under gårdagen.

3.

Hjärtgodis i gelé! Ja det går ju alltid hem, så länge man inte lider av godisförbud eller är diabetiker. Jag måste nog säga att det är en favorit i lösgodishyllan. Vet att det är ett typiskt godis för mesar - fluffigt, sött och sockrigt - men jag skäms inte. Jag gillar sega råttor också. Snäppet coolare. Passar kanske inte lika bra till alla hjärtans dag.

2.

MMS:et jag fick av Johanna. Hon skickade en dikt. Jättefin. Jag hoppas att hon skrivit den särskilt till mig. Älskar allra mest meningen i nästa rad som är halv. Visar sårbarhet. Såååå snyftigt.1.

BAM BAM BAAM! Número uno en la lista de amor, hombres y mujeres. När min lärare frågade om jag var fågelskådare eftersom jag verkligen hade "fångat de karaktäristiska dragen hos knölsvanen" på min bild. Fin komplimang.

Livin' the dream

Nu: Ansiktsmask, hårinpackning, bastubad och spikmatta!


"Den är klar!.....mmm"

Idag körde jag till Öland och grillade korv. Det var gott. Och kallt. Men skönt.Blondie 2.0 med mobilkarmeran

Igår var jag hos frisören. Idag har jag vant mig vid mitt nya hår.


En kväll med Henrik Fexeus

Har för övrigt bokat biljetter till Henrik Fexeus en-mans-show Sinnescirkus och jag är supertaggad. Förväntningarna är skyhöga och jag hoppas jag kommer ur teatern som en helt ny person! Nåväl, inte helt ny kanske... Hur som helst ska det bli mycket spännande att flyga in i tankeläsarens värld i 2 timmar 45 minuter. Kan knappt bärga mig!


En halv deciliter nötter och lite mer sömn

När man räknar ut hur lång tid under morgondagen man kommer ha att lösa varje individuell fysikuppgift som är kvar, då har pluggandet gått för långt. Det är först då man inser att man gått NV i två och ett halvt år, räknar och överanalyserar allt. Vi har fysikprov på fredag och jag hoppas på att de sista bitarna faller på plats under morgondagen. Jag har 18.75 minuter per uppgift. I can do it.

Nu kopplar jag av genom att lyssna på Sophia Somajos nya singel Wristcutters ink. Jag bara önskar och håller alla tummar att hon spelar på någon festival i sommar.


The förbannelse of the Sims

Cha cha mina trogna bitches!

Som Daniel Paris skulle sagt.

I helgen har vi haft the sims-lan i funkabo! Kände bara att jag var tvungen att berätta. (Och innan alla spammar mig med bitchiga kommentarer: jag vet att ett lan är ett local area network där man spelar samma spel med/mot varandra. Vi valde att kalla eventet detta även fast vi spelade olika spel!) Jag har ett ord att säga om detta: Episkt. Det var faktiskt superfestligt om jag får säga det själv. Vi inhandlade massor av tjockt snacks hos Hunden, däribland 4 kg pommes. Jag körde på dietvarianten Coca cola light och skumbollar, because aftonbladet told me so. Så INNE att äta barnmat asso.

Hur som helst hade jag extrema problem med själva installationen av spelet. Jag och Frida, ska tilläggas. Vi slet Hot Date och Unleashed mellan oss som om vi vore apor. Installerade och installerade och helt plötsligt när det var dags för Makin Magic (för man vill ju ha alla expansions för en ultimat natt) så blev datorn icke samarbetsvillig och käftade emot. Samma för Frida. När alla spelat i en timme suckade vi fortfarande högst. Till slut lyckades vi i alla fall.

Men det kommer mer, bara för att jag bestämt mig för att inte släpa min monster-stationära dator så slog det tillbaka på mig. LADDAREN till min bärbara dog och gick inte att väcka. So not fashion! Så jag fick tröstäta lite skumbollar och spela twister istället. Alla tjejer var vakna till sju morgonen efter, men David däckade runt fyra. Vi sysselsatt oss också med nya flugan på Facebook - Oxie! Ett kunskapsspel där man blir supersmart!

När vi skiljdes åt svor vi en ed på att göra detta igen. Kanske på sportlovet. För att det var så fruktansvärt chill. Förstår inte varför vi inte kom på idén tidigare...Hultsfred - som gubben i lådan

Efter förra sommarens största nederlag kommer uppståndelsen i år, motsvarande Jesus för mig de facto ateist - Hultsfredsfestivalen! Jag vet inte varför jag blivit så tokig i denna festival, jag har trots allt bara besökt den en gång. Men den gången innefattade ju med internskämtets grund "den bästa dagen i heeela mitt liv" så det är med lycka i magen jag ikväll läser att det kommer bli en festival i sommar, närmare bestämt 14-16 juli. Sedan om jag och mina vänner kommer att gå på den, ja det är en annan fråga som vi får ta ställning till när bandsläppen börjar trilla in och med hänsyn till hur mycket pengar som finns i kassan. I vilket fall som helst så är jag GLAD att det hela återupprättas. Det var det jag ville ha sagt med det här inlägget.


Inlägg från verkligheten

Sitter just och Skype:ar med Frida. Hon tror att jag sitter och slår tärningar i bordet när jag i själva verket bloggar. Same same. Vi har snackat i snart två timmar. Superpraktiskt med sånnahär nymodigheter - så slipper man ju träffas i verkligheten! Praktiskt i synnerhet när det kräkregnar ute (som det gör nu). Hoppas att all snö bara *FÖRSVINNER* till imorgon när vi ska vintervandra i fem timmar med skolan. Vad vore en vintervandring utan snö, liksom? Det enda som peppar mig till att gå flera mil är att jag sedan kan unna mig att baka någon fet kaka när jag kommit hem. Because "Shape Up" told me so! Har tittat på GW ikväll också. Veckans brott. Idag hade de en knarkhund i studion som skulle hitta kokainet. Kul lek. Borde applicera den på dagis, som ett alternativ till gömma nyckel. 'Råkade' förresten ta bort massa kod på min företagsblogg så att man inte kan se statistiken. Väldigt opraktiskt. Programmerar-n00b som jag är, förstör allt i min väg. Måste ägna mig åt Frida nu. Kvalitetstid ni vet. Men men, jag säger som min lärare i läkemedelskemi skulle sagt: nu har jag lyckats prata om ingenting i en timma, så vi tackar väl för idag!
Min nya diet


hits