KÄRA ÅTERSEENDEN OCH LITE TAGGANDE

Idag åkte jag ner på stan och mötte upp Josefine och hennes familj som hade vägarna förbi Kalmar och stannade för att shoppa lite på mellandagsrean. Så kul att få träffa henne igen, man saknar Linköping och livet där mer än man tror! Tycker det är roligt att vi bor så pass nära varandra hem-hemma också. Det blev fika på Kullzeénska och nåra besök i provrummen. En tröja och en skjorta kom med mig därifrån. Därefter mötte jag upp Gurra för lite ytterligare fika och catch up, även det väldigt trevligt och gött!

Hann också med att på vägen hem hoppa in och handla lite smör på ICA med Frida. Vi åker nämligen till Oslo imorgon för att fira nyår och hänga med gänget. Det kommer bli sjukt härligt tror jag som bara haft ett flyktigt besök i Oslo en gång i livet. Nu ska de äntligen få visa hur deras liv sett ut det senaste halvåret! Har redan paxat en säng i det ena kollektivet (man är ju bekväm). Tåget går oförskämt tidigt imorgon och jag överväger att eventuellt lägga mig runt nio ikväll. Det bygger dock på att man hunnit packa allt. Har en del att stå i nu alltså. HEJDÅ!

EN TRO PÅ GEMENSKAPEN, NÅGONGÅNG (NÅGONGÅNG), NÅGONSTANS (NÅGONSTANS) NÅN DAG

Sedan nalkades juldagen, vilket för min del innehöll reunion med mina kära vänner. Det blir speciellt när man inte träffats allihopa på ett halvår. Speciellt på ett bra sätt. Det blev en kväll fylld av festligheter i Guns lya, på allas vårt KM och Söderport. Har saknat att lyssna på Carola på förfesterna och verkligen träffas hela gänget. Allt som allt blev det en väldigt bra kväll, men hade man förväntat sig något annat med det sällskapet?


TJUGOFJÄRDE DECEMBER - EN DAG FYLLD AV TRADITION

Helt plötsligt blev det den 24e december vilket som vanligt innebär en mysig heldag med champagnefrukost, julbord med en massor av julmat, Kalle Anka och Aladdinasken när klockan slagit tre, julklappsöppnande vid granen, julgröt och skinkmacka samt årets tillskott - kaffedrinken. Som ni kanske förstår så gillar vi att äta i min familj. Med all rätt, tycker jag! Paketen innehöll en rad användbara saker som exempelvis en dammsugare, en stavmixer med visp och hackare, ett macbookfodral, två externa hårddiskar, en weekend bag, happy socks, en karaff, en duffel, promarkerpennor och divese annat smått och gott. En mycket lyckad jul, kan man sammanfatta det som!

TRE TIMMAR TIDIGARE "SIST ÅT VI TVÅ PÅSAR SKUMTOMTAR OCH EN LÅDA NOBLESSE, SÅ IDAG BLIR DET NOG BARA KAFFE"

Mor: Blev det nåt fika?
Bror: Jag har ätit en halv burk pepparkakor...
Mor: Man behöver inte äta en halv burk.
Bror: Nej, men det är ju så FÖRBANNAT GOTT.

TJUGOTREDJE I TOLFTE TVÅTUSENELVA

I morgon kommer det hända så sjukt mycket saker. Jag taggar genom att plöja igenom nåra avsnitt av Andra Avenyn.

Här är en närbild på min katt.

HÅLL HÅRT I DIN GODA VÄN FÖR DÄR UTE FINNS DET GOTT OM ORMAR

Nu har jag äntligen bokat biljetter. Tog o-ombokningsbara för säkerhetsskull. Nyår i Norges huvudstad med tio indianer kan ju bara bli en sak,fett.

NÄR MAN SAKNAR SKOLAN OCH MATS SÅ MYCKET ATT MAN MÅSTE PLOCKA FRAM OLJEFÄRGEN OCH GO NUTS NÄR INGEN SERWhat if, liksom.

VINTERN HADE SÄNKT SIN VITA SKRUD ÖVER STADEN OCH HÖLL DEN I ETT ISKALLT GREPP. LÅNGT NER UNDER DE SNÖTÄCKTA TAKÅSARNA PÅGICK DEN ÅRLIGA JULSTÄDNINGEN

Idag har jag julstädat rummet, lyssnat på julmusik, slagit in julklappar och allmänt försökt komma i julstämning. På något sätt är det sjukt att det är julafton i övermorgon, min hjärna har inte riktigt hängt med. Tur i varje fall att jag hunnit handla alla julklappar och att det är kirrat.

Min önskelista är nästan längre i år än vad den var för tio år sedan. Fast när jag var tio önskade jag mig inte sånt som dagens tioåringar önskar sig. Citat grannflickan "Om jag inte får antingen en iPhone, iPad, bärbar dator eller systemkamera så kan det va!". Materialistiska samhälle.EN BRA SAK MED ATT KOMMA HEM IGEN ÄR ATT ALLT JULGODISBAK ÄR SPARAT TILL MIG


Efter jul. Efter nyår.

Då är det dags att börja träna igen.

SLAGSMÅL PÅ KLUBBEN

Igår drog Kajsa med mig till Harrys. SMK på scen. Fjärde gången i år jag ser dem. De gick på vid halv ett ungefär och spelade i cirkus fyrtio minuter. Det var varmt och trångt och intimt men trots det fick jag fick inga Emmaboda- eller Hultsfredvibes. Resten av kvällen var fantastiskt fin och det var fint att träffa massor av folk som man inte sett på en smärre evighet. Myste lite när jag insåg att jag kände mig mogen och självständig i jämförelse med de sedvanliga blondinerna som bär korta svarta klänningar och hudfärgade strumpbyxor även fast det är tre dagar kvar till julafton.hits