Löningsdag!

Sa jag att jag fått LÖN?!

Yippiiiie

En skaldjursbuffé senare....Jäklar vad jag har ätit kräftor ikväll! Skaldjursbuffé som hette duga på Harrys i stan. Det är sånt man ska fördriva tiden med när man blir spontanledig från jobbet. Mätt som en ballong sitter jag och funderar över eventuella biverkningar detta kan ge. Kan inte vara hälsosamt att hänsynslöst sadistpressa i sig skaldjur på detta viset! Hörde hela tiden Rudolfs gälla röst "Ät mycket lax barn, det är dyrt...jag menar GOTT!" Skämt å sido.

Imorgon är min enda lediga dag innan EMMABODAFESTIVALEN! Det innebär att en hel del shopping måste avklaras. Man vet aldrig vad man kan behöva! Ska leta både kläder, tält, presenter av all möjlig sort och annan proviant. Även hämta ut biljetterna till Göteborg kan vi nog hinna med. Kanske. Måste gå och lägga mig på studs så att jag hinner vakna innan stan stänger......

Paddbilden


Varje dag bär på någon överraskning

Idag har det hänt grejer.

Har druckit en festis med smaken fläder/hallon, trots att jag kräks på fläder i allmänhet. Antar att jag inte insåg att det var just fläder när jag läste namnet "Elderflower". Är inte tillräckligt internationellt lagd för det. Kunde dock pusta ut när jag läste innehållsförteckningen och möttes av att drycken innehöll vatten, socker och fruktjuice (8,9% äpple, 0,1% hallon). Jag hade alltså inte alls druckit flädersaft. Vilken lättnad. Kände mig lurad.....

Kände en enorm craving efter skagenröra på ica idag. Efter förrätten på studentbalen har jag blivit helt blind och amazed av skagenröra. Bländad av dess skönhet, typ. Lite citron och dill så får man till den där pikanta smaken av härlighet. Känner mig inte som samma människa som avskydde räkor i mellanstadiet.....

Låg i soffan och surfade när jag helt plötsligt vrider huvudet och vidgar mina vyer. Möts av två svarta ögon, tillhörande en slemmig, lite lätt vårtig brun kropp på uppskattningsvis tio hela centimeter. En STOR PADDA sitter och stirrar på mig, redo att hoppa på mig och bita mig till döds! (kan paddor bitas?) Sjukt rädd blev jag i varje fall. Slutade med att pappa sprang runt med en tidning och daskade den på rumpan medan han mummlade "såja, ut med dig!". Ni hade velat se det, jag lovar. Tog en bild på kräket (paddan) och om jag haft kamerasladden med mig hade ni kunnat se. Gillar dock pappas spontana reaktion "DET KANSKE ÄR EN PRINS?!".......

Ajsing ajsing

Ni är för söta som klickar in på min blogg dagligen även fast jag är så kass på uppdateringsfronten. Skäms lite för det. Kan informera alla att jag JOBBAR stenhårt mer än 4 dagar i veckan. Åker hemifrån vid elva på morgonen, kommer hem elva på kvällen. Så ser mitt liv ut. Resterande dagar passar jag på att verkligen hitta på saker av vikt, eftersom jag inte kan det merparten av sommarlovet. Det ger alltså ingen dötid som jag kan ägna åt bloggen... Sorrie bejbs.

Slänger upp lite random bilder som tröst.


Mys på gräset vid slottet innan utgång

David Batra står upp

Efter nattbadmedobjudetsällskap-bild

En sjukt rolig kväll följdes av en sjukt orolig dag

Vaknade av att det blixtrade utanför fönstret i morse. Mullrade och hällregnade. Visste inte att jag var så rädd för åska, men ensam hemma som jag var inbillade jag mig att blixten slog ned i trädgården och jag trodde att jag skulle dö. Katten bredvid mig blev orolig och jamade hejvilt. Följde mina instinkter och slängde mig på golvet utanför mitt rum så att jag skulle minska riskerna att bli träffad.

Så har i princip min dag sett ut. Eller ja, jag flyttade mig från golvet mellan köket och sängen istället. Vågade inte gå ut, inte duscha, inte se på tv eller sätta igång datorn - något som försvårade min dag nämvärt. Paranoid öppnade jag även alla dörrar med höger hand. Vilken galenskap. Kände hur min coolhetsfaktor stupade till obefintlighet.

Nu har åskvädret passerat och jag kan äntligen finna ro i mitt liv. På schemat står: Creme Brulee.


En hysterisk dag i Borgholm

Har precis kommit hem från Standupkväll i Borgholm. Frida och jag har vart där hela eftermiddagen och kvällen, myst, småshoppat, ätit gott, myst och lyssnat på komiker. Har vart sjukt fint. Johan Glans nämnde att det fanns ett ställe i Sverige som hette Röven. Påminn mig att besöka det.

Två dammsugare kan få äran att pryda detta inlägg

Det syns på min statistik att jag inte skrivit på närmre än vecka snart. Lite synd sådär, men jag får skylla mig själv. Kan trösta er med att säga att jag haft en del jobb att göra, och därför jag inte uppdaterat. Jobbar nämligen från 11 på morgonen till 22, nästan fyra dagar i veckan. Ska bli skönt att se resultat på kontot sen!

På tal om rörigt,
idag har jag storstädat. Lyckades, (trots att jag är med i facebookgruppen "I can't clean my room because I get distracted by the cool stuff I find") men det tog ett tag. Nu har jag städat klädhögarna, hela rummet, dammat, bytt lakan och haft ludde ute. Städade även min egna toalett (som förövrigt GÅR att låsa. Har trott hela mitt liv att låset är trasigt). Duktig tjej va? Råkade i all hast dammsuga upp min lilla tändsticksask size XXXS (22mm*16mm) medan jag städade loss till Hoffmaestros Desperado. Kan vara lugn nu dock, jag öppnade påsen och hittade den igen - pju!

Något mer? Jo, jag hoppas att jag inte glömmer var jag lagt alla mina saker nu, som jag brukar göra när jag precis städat. Om jag frågar någon gång så ligger mina laddare i min spargris, min koddosa i *********** och mina örhängen i min burk. Det var allt. Nu ska jag glänsa i mitt nystädade rum. Ah. Hade glömt vilken tillfredställelse detta ger....

Update from beer-duck.

Ligger på Öland och steker. Har precis ätit, och nu blir det snart ett dopp i poolen. Inte på en gång dock. Man får nämligen inte bada direkt efter man ätit. Det står det på en skylt i simhallen, och jag antar att det är bäst att lyda deras order. De är ju faktiskt rutinerade när det kommer till badande. Annars kanske man dör eller får otur i resten av livet, vem vet.

I sanden är det supervarmt och i vattnet är det skönt. Det är precis såhär sommaren ska vara. Vi har inte gått ner till raukarna ännu men det kommer senare, kan jag lova. Poolen badade vi i redan igårkväll och det var supervarmt, 26 grader tror jag bestämt. Det var innan vi glodde på Morden i Midsomer och åt popcorn som vi brukar. Frida och jag har även pratat olika dialekter ungefär 75% av vistelsen - det blir lite festligare så. Typ lika festligt som när man har curry på pizzan.

Nu ska jag sjunga på "Kalle Ankan min". Det är en fin låt det.
hits