Nu avancerar vi från förra årets flygande Jacob!

Jag tycker att nyår ska bli mysigt i år. Det känns som att hela uppståndelsen kommer bli ett bra slut på det otroligt händelserika året. 2010 har innehållit ALLT, skulle man kunna säga. Nästan i alla fall. Kvällen kommer spenderas med glada och härliga människor i ett hus där det kommer bjudas på tre-rätters middag och raketskjutning. Jag och min vän och mästerkock Frida ska tillsammans ta oss an huvudrätten - det blir plankstek! Eftersom det är min all time favorit-rätt så kan detta inte gå fel (förutsatt att Clas Ohlson har 4 plankor till salu i affären (annars blir det problematiskt (och stressigt))).

Och nu kanske ni trodde att Frida och jag skulle fira nyår ensamma och trycka i oss två plankstekar var, men icke! Det kommer sex väl utvalda personer till, och dessa står för förrätt, efterrätt och raketer. Med tanke på att jag och Frida fick vår vilja igenom med huvudrätten så får vi väl vika oss för vad de andra föredrar som komplement. Men jag litar på att det blir utsökt, helst räkcocktail och tårta. *hint hint*

Jag har idag valt outfit till denna högtid. Det blir en överraskning men nyckelordet är högtidligt. Passande nog. Går rykten om att det blir paketlek och tal också - behöver jag ens säga att jag är supertaggad? Låt 2011 börja!


En supertråkig bild på raketer som avfyrades förra året.

Kommentarer:
Postat av: Linnea

hej, är det du som har gjort din header själv?Postat av: Frida

njuter av epitetet mästerkock

2010-12-31 @ 15:50:36
URL: http://freathe.blogg.se/
Postat av: Linnea

klart den var jätte fingott nytt år på dig

2010-12-31 @ 16:22:21
URL: http://linneayoos.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits