En superskön torsdag

Idag har jag haft det sista provet innan jul, jag har övningskört utan att köra på någon, jag har slutat klockan tio, jag har druckit glögg och jag har fått hem årets första julklapp till mig själv - ett guldigt USB-minne. Dagen har alltså varit helt perfekt, och nu är det bara en dag kvar innan man kan slappna av ordentligt.

Ikväll ska jag ägna mig åt ROHÄM, alltså Rimmande Och Heta Äldre Män. Ankan i Anders och Måns ska ha rimstuga i P3 och jag hoppas för allt i världen att jag inte glömmer bort det eller av någon anledning missar det, för på tv vankas nämligen Robinson och Hellenius Hörna senare ikväll. Busy life.

För övrigt kom jag på en sak. Jag använder nästan hela tiden min iPhone för att glo på program jag missat i SVT-, TV4- och Kanal5play, men har ett problem - jag har inget stöd till telefonen! Den får antingen ligga vågrätt på sängen så man får anstränga sig som en struts för att överhuvudtaget se något på skärmen, eller så tvingas man hålla den i handen som en fackla som om man vore frihetsgudinnan. Väldigt opraktiskt, alltså. Nu kommer själva idén: Visst vore det schyst om man hade en sån där mobilfåtölj man hade när man var mindre, fast en SOFFA, så att den kan ligga ner och så man får den absolut ultimata vinkeln för att glo på onödigheter på telefonen? Jag tänker mig något som ser ut ungefär som en sittmöbel till ett dockskåp. Om jag bara kunde så skulle jag snickra ihop en alldeles själv. Vilken underbar idé.


Kommentarer:
Postat av: BLING

Checka in våra handgjorda smycken.. För endast 70 kr!!! :) www.blingmybody.blogg.se

2010-12-16 @ 21:33:16
URL: http://blingmybody.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits