Library Lover

Vann en bok igår. Jag hade blivit tipsad att tävla i bibliotekets jultävling eftersom det tydligen är väldigt få som deltar och därför väldigt stor chans att vinna. Så jag tog ett frågeformulär och ringade in pepparkorn, godisnappar, Tyskland och julbocken. Igår drogs vinnarna och jag gissar att nästan samtliga deltagare vann. Gulligt av biblan att dela ut böcker till 10 personer!

Det fanns ett antal böcker att välja bland och det som gällde var först till kvarn. Den som kom sist för att hämta sitt pris fick en bok i formatet 30*30*1 cm som handlade om dinosaurier. Jag valde boken nedan, som är den roman som tv-serien Dexter baseras på.

Efter det totala misslyckandet på ål-lotteriet härom veckan så kändes detta som en fullträff! Älskar mest det lilla klistermärket som bibliotikarierna klistrat på. "Library Lovers" känns ultranördigt och helrätt. Kan se mig själv lite pillemarisk bakom en hylla i biblan, läsande "Den motvillige monarken" i smyg medan jag tjuvlyssnar på ett samtal och observerar vilka som skriver ut mest papper...


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits