HEJ IGEN

~*~ Chacha bloggen ~*~

Får nästan dåligt samvete när jag ser att ett 30-tal människor läser min blogg även fast jag inte uppdaterat på över en vecka. Ni kanske undrar om jag lever ordentligt efter min utlandsresa? Eller sa jag att jag har vart i Gran Canaria i sju dagar? 25 grader varje dag och så kommer man hem till ett Sverige där man är tvungen att skotta ut bilen för att kunna köra hem. Hemresan blev för övrigt 10 timmar för sen - thank God för att jag inte tog med mig en jacka, typ.

Nu sitter jag här på programmeringen. Det är bara Glenn och jag här än så länge. Snart dyker väl pojkarna upp. Nu skriver vi program! Yihi!

PS. Första december idag, jag fick en begagnad chokladkalender av min bror igår. Har inte vågat titta i första luckan ännu. Internationella aidsdagen hörde jag också. Trevligt. DS.Kommentarer:
Postat av: Berit Samuelsson - stolt delägare av www.hippt.blogg.se

Goddag, käre du!

Mitt namn är Berit Samuelsson och jag skulle vilja varmt välkomna dig till min hippa blogg som jag och två andra bloggkollegor Ole-Bert och Hjärtrud driver. Vi är oerhört tacksamma för att bloggvärlden har accepterat oss som är femtioplussare, alltsa gett oss en ny plats i samhället. Vi vill skapa en ny generation med starka femtioplussare. Du verkar vara en hipp tjej som gör att jag känner mig stolt över dagens ungdom. DU SKA VETA ATT VI FEMTIOPLUSSARE HEJAR PÅ DIG, DU ÄR VÄLDANS HIPP!! Ha det nu väldans bra, käre du.

Varma hälsningar,

Berit Samuelsson,

Stolt delägare av
http://www.hippt.blogg.se

HA DET!

2010-12-03 @ 20:42:25
URL: http://hippt.blogg.se/
Postat av: carro

Hej!

Gud vad fin blogg och de där uppe där de står Linneás blogg i tangentbordet är skitcoolt!

Besök gärna min blogg och jag skulle fan bli så jäkla glad om du komenterade!an du inte blogga mer idag är de juh 4 dec och du har nt bloggat sen 1 dec

2010-12-04 @ 14:12:13
URL: http://sooootaste.blogg.se/
Postat av: tiff

Vinn ett par riktigt snygga leopardklackar från bubbleroom!!!!

Vill ni ha ett par andra skor är det också helt okej !! :D

2010-12-05 @ 14:21:10
URL: http://minslagssyster.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits