Dagens

Nä men hejsan livet leker, engelskaredovisningen är framflyttad en vecka och samhällen ska vara inlämnad på onsdag morgon - lovely. Men, tyvärr kommer jag istället bli tvungen att stressa ihjäl nästa vecka med redovisning, kemiprov, matteprov och spanskaredovisning. Det kommer bli den jobbigaste veckan hittils och jag önskar att jag kunde sticka mig på en slända och sova i hundra år... eller åtminstone en vecka. Men men, sånt är livet.

Om det inte vore så att jag fått "dagens ris" istället för "dagens snygging" av FP idag, skulle jag nog tycka lite synd om henne nu. Hon ligger hemma med sin hund (tolkningsfritt!) och sörjer över hennes nyblonderade hår. Ska bli spännande att se imorgon. Hon hade till och med mage att ställa in vår spel-kväll på grund av det!

På tal om tjejer som blir ledsna hos frisören ska jag nu titta på make-overs på top model. Ciao!

(En dansk, en norsk och en svensk blev fångade av kannibaler på en ö. Istället för att bli uppkäkade frågade norsken ifall det var någonting som de kunde göra för att bli fria. Kannibalen svarar: gå in i djungeln och hämta 100 frukter av samma sort. Så de beger sig in i djungeln. Efter en timme kommer svensken tillbaka med hundra vindruvor. Då säger kannibalen: om du undviker att göra ett ljud under tiden jag stoppar in dessa i rövhålet på dig får du gå fri. Kannibalen börjar 1...48...75...99... då börjar svensken skratta högt. Kannibalen frågar varför och han svarar: haha danskjäveln kommer med kokosnötter!)
- Johannas roliga historia.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits