Skärtorsdagen

Kom precis hem från skolan. Klockan är runt fem, och jag gick ändå lite tidigare från sista lektionen. Idag började skolan tio över evla, och jag kom i tid trots att jag tog 44-bussen. Började med svenska och fortsättning av filmen vi såg där som handlade om sociala frågor, hedersmord, kvinnomisshandel och så. Riktigt bra film faktiskt, trots att den var svensk. Sen var det biologi där vi fick tillbaka våra prov. Kändes riktigt bra, och jag fick till och med ett poäng till när jag frågade angåene bedömningen på ett av mina svar. 44 poäng. Nu sist hade vi sy&designa kläder, jag kom en bit på väg men nu är det dags att börja tänka för att få mvg i slutbetyg i kursen. Efter halva lektionen hade vi lite teori angående modet under århundradernas gång fram till nu.

Visste ni:
  • att det var fint att inte ha något att göra och ha kläder man inte kunde röra sig i,
  • att man dränkte sig i mjöl för att se blek ut,
  • att man sov i speciella sängar för att inte förstöra frisyren,
  • eller att det förr bara var prostituerade som bar underkläder?

Det var faktiskt intressant, dock var jag utan Frida på dagens lektion.

Om nåra timmar kommer den andra Frida hit och så ska vi åka tillsammans till Tilde där det blir lite festligheter med tjejerna och sedan drar vi vidare till Skälby. Det ska bli nice att inleda lovet så. Nu återstår bara att välja kvällens ställ (outfit).

Ha ett fint påskloooooooov!

Kommentarer:
Postat av: johanna o linnea

maxad blogg ;)

besök gärna våra bloggar;)

Postat av: Anonym

Hej jag heter Victor och tycker att vi ska besegra åldrandet eftersom gamla människor också är människor, och åldrandet dödar 50 miljoner gamla människor varje år!

Så kolla in min blogg och hjälp till i kampen mot åldrandet, om fler människor vågar ”komma ut” som motståndare till åldrandet så kommer åldrandet att förlora och vi kommer få en ändlös sommar av ungdomlig glädje istället för den gråa massförintelsen som pågår idag.

2009-04-14 @ 16:14:41
Postat av: Anonym

http://victorbjoerk.blogg.se

2009-04-14 @ 16:15:00

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits