Hejdå sverige!

Och hej kanarieöarna!
Snart ska vi åka till flyget. Sitta 6 timmar där uppe i luften. Men det blir nog nice när man väl kommer dit.
Temperaturen låg runt 25 grader där nere, om man jämför med sveriges 5 grader. HA!
Mums. Vi får se om jag får tillgång till dator osv. isåfall kan det nog bli ett inlägg eller två från värmen.
Istället för snigelpost typ.
Jag vet att ni är avundsjuka.
Adiós!

80-talsbrudar

Såhär ligger det till.
Jag, Emma, Frida, Rut och Sanna anmälde oss till Lars Kaggskolans skattjakt med temat 80-tal.
Vi bunkrade upp med öronmuffar, axelvaddar, benvärmare, solbrillor, tuperat hår och rubiks kub och började klä ut oss. Vi blev hur coola som helst, jag lovar. Efter detta drog vi ut till stan där vi fick ett papper med uppdrag där vi skulle hitta diverse grejer. Vissa saker var lätta att hitta, så som pilotglasögon, hårspray, benvärmare och axelvaddar. Vissa var lite klurigare, till exempel ett gäng smurfar, 5 män födda på 80-talet, en rosa overall, något från 1880-talet. Och något vi verkligen hade problem med var pudeln, som vi fuskade lite med och tog en nakenhund med päls istället. Domarna gick på det.
Hur som helst var det väldigt roligt, och kallt.
Och trots att vi inte vann kämpade vi in i det sista!
Folk tittar så konstigt på en ibland.....

Efteråt stack vi hem till Rut där vi poppade popcorn och satt och skrattade så man fick ont i magen, och pratade om världens alla problem (...allt utom klimatet.) Drog aldrig till festen på Bistro efter, var så jävla trött.

Vi träffade också en idiot till gubbe som gick på fel sida av vägen och ställde sig mitt i trottoaren där vi kom cyklandes och VÄGRADE släppa förbi oss, just för att vi inte fick cykla där. Herregud.
Han bara stod där och vi fick liksom böja oss som människorna i 'hål i väggen' för att komma förbi honom. Någon råkade stöta till honom varpå han skrek ut 'jävla idioter!'. Han hade säkert något fel i huvudet.
Emma skrek gubbjävel efter honom.

Lyckad kväll trots det, får jag säga.
Riktigt nice, tack tjejer. Nästa år vinner vi.

Snålskjutsbesvär

Emma har fått en cykel i stan, lovely, härligt, fantastiskt, yay!
När man fick höra ville man nästan skutta av glädje. Äntligen slippa gå mellan kagg och stagg tre dagar i veckan! (för jag hade paxat pakethållaren) Förhoppningarna växte.
Dock kanske jag inte visade min uppskattning fullt ut då pakethållaren var något av det hårda slaget, vilket absolut inte var Emmas fel. Givetvis finns det även massor av gupp på vägen, vilket medför att jag sitter där bak och håller i mig hårt för att inte flyga av, och samtidigt trycks mot pakethållaren vid varje gupp. HÅRT. Det känns ungefär som att rumpan ska gå sönder. Och inte nog med det, benen skrapar nästan i marken. Det är nog enda tillfället jag önskar att jag hade kortare ben, för eftersom det är på detta viset blir det automatiskt så att jag måste spänna och hålla uppe benen under hela resan, medan vi studsar upp och ner vid trottoarkanter och dylikt. Om man sedan redan känner sig stelopererad sedan gårdagen, så kan ni ju föreställa er hur obehagligt det var. Att få skjuts är inte alltid så glamouröst man kan tro.
Jag får helt enkelt ta med mig en kudde till nästa gång. Det är det enda som kan lösa problemet.
Ont ont ont!
Men vad gör man inte för att inte komma försent.......
...och, tack Emma för jag får lov att våldgästa din underbart underbara (hårda) pakethållare.

Mi día

Hola mis amigos.
Pienso que escribir en español un poco ahora. Hoy he estado en la escuela a las cinco menos veinte. Ha estado muy aburrido, sí realmente. No lo piensas seguramente, cabrón!
La hora es seis y media, ya. Vengo recientimento a casa y ya está oscuro fuera. No es justo! Voy a dormir pronto. O... quizás no.
Acabo de comer magdalena chocolate, mmmmm! Mis magdalenas son muy buenos. Quieres comer tambien, yo lo sé.
Esta mañana he tenido la mañana para dormir. Me encanta. Despues hemos tenido la deporte. Jugamos un juego que se llama 'Trädgårdsmästaren' o más famoso que 'Tjuven om natten' que teminó con que Emma y yo tenemos que hacer treinta y uno armhävningar. Nuestro profesor es muy malo! Pienso que es el diablo. Sí, es así, yo prometo.
Seguramente pensaís que yo está fastidiosa y que yo no tiene algo vida que escribo en español. Ha ha.
No lo tengo.
Tengo que empollar matematica pero no tengo energía para hacerlo. Pobre mi.
Este es el primero texto he escrito en español, y probalemente mi último tambien.
Espero que habeís leido todo el texto, por mi.
Hasta luego y kasta lego.
Adioooos!
/Tu dios.

Gran Canaria

Ibland vill man bara gråta.
Ibland gör man det.
Iallafall jag.
Trots att jag inte alltid vet varför.
Men det är skönt.

På lördag bär det av till varmare trakter, fan vad nice. Kära efterlängtade lov! Gran Canaria - här kommer jag!
Jag vet att ni är väldigt avundsjuka. Jag ska sola till jag blir lika brun som.... nåt brunt. Och jag ska bada till jag skrynklar sönder, och jag ska mysa och shoppa och kanske till och med våga prata spanska!
Vilken lycka.
Hoppas det blir cp-bra väder där samtidigt som ni har det förjävligt kallt och blåsigt här hemma! Det ska kännas att man är på andra breddgrader. Ohyes. Mammas födelsedagspresent as well, så det blir väl att leva lite lyx också, förhoppningsvis.
Idag har vi köpt en ny resväska också. Vi är på G! 6 timmar tar flyget. Shit pommes.

Men innan dess ska jag och mitt lag vara med på 'skattjakten' som anordnas av lars kagg. Vi har temat 80-tal och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. På torsdag infinner sig denna happening. Hoppas för allt vi är värda att det blir skoj!
Det måste det.

Nu ska jag tjuvtitta på AA, för jag orkar inget annat.

Vägskyltar

ÄNTLIGEN!
Nu kommer det vi alla har väntat på, jämlikheten!
Nu ska en gång för alla kvinnorna behandlas lika som männen.
Alla ska vara lika, och även tjej-bebisar får ha blått på sig!
Vilken revolutinerande idé!

Jag talar förstås om att vägskyltarna i stan.
Som säkert alla vet har vi vid övergångsställen, bortsett från de vita strecken på vägen, en skylt som pryds av Herr Gårman.
En prydlig herre som visar att det är HÄR man ska gå, och inte där.
Ett förslag har nu kommit upp, att det även ska finnas skyltar med 'fru Gårman', som om inte Herr Gårman var nog. Regeringen hoppas kunna sätta upp de nya skyltarna redan innan årsskiftet. Med argumenten att det faktiskt finns kvinnor i trafiken också.
Vem har kommit på denna sjuka idé? Att sätta en kjol på Herr Gårman för att visa att det inte råder någon som helst könsdiskriminering.
Då undrar jag lite... varför lägga energi på något så fruktansvärt onödigt istället för att ta ställning till lite mer.. ja vad ska man kalla det.. RELEVANTA PROBLEM. Oh my goodness.
Dessutom verkar idioten som kom på detta inte fatta att namnet Herr Gårman syftar på att det är HÄR man ska gå. Herr-Här. Ja, logiskt som tusan.
Jävla feminister.

Här går man, här går man. På vita strecken får man. Här men inte där, TUT TUT, här men inte där TUT TUT. Herr Gårman, Herr Gårman. På vita strecken får man!

Dagens problem

Jag förstår inte, nu sitter jag här igen och känner mig smått sjuk.
Varför blir jag alltid sjuk? Då menar jag inte sådär allvarliga sjukdomar som malaria, HIV eller parkinson.
Nej det är den där lilla förkylningsviruspartikeln jag pratar om. Som i mitt huvud ser ut som någon liten grön slemmig fläck med ett ansiktsuttryck som heter duga. Den onda jäveln som segar ner dagen någon fruktansvärt. Han besvärar mig ofta nu för tiden.
Man är inte tillräckligt sjuk för att smitta ner andra och slippa gå till skolan, men ändå känner man sig krasslig, trots att man ätit massvis med c-vitamin och halstabletter.
För att inte tala om tröttheten som denna basilusk för med sig. Jag slocknar på soffan nästan direkt när jag trillat ner på den. Och så blir man trött hela dagen. Orkar inte göra ett skit. Man ligger där som om man vore förlamad och känner hur förkylningsbacillen bara skrattar åt en. Gör en till åtlöje. Packar på en något jävla katt-syndrom som gör att det enda man orkar göra är äta och sova.
Och inte blir man av med den heller. Vad tar död på en sån egentligen?
(Och jag vet att ni dyrkar mina bacillritar-talanger)

Nåja, det är bara att kämpa på. Och då kan man ju roa sig med att glo lite på Henrik Elmér, för han är så himla knäpp.

Jag har kommit på en sak...

...jag fullständigt avskyr bilddagboken.
Ändå besöker jag den nästan varje dag. (jag är inte stolt för det)
sämst---->
Det finns flera faktorer till att jag ogillar denna community så mycket.
Problemen uppstår redan på startsidan när man ska logga in. Ni vet det där lille fönstret till vänster där man ska föra in sitt användarnamn och lösenord. Användarnamnet går snabbt och lätt att fylla i men så fort jag kommer till den där jävla rutan bredvid så skriver jag väl in FEL lösenord, varenda fucking gång! Och detta på grund av att jag inte bytt sedan sidan blev hackad (ha ha). Och att jag skrivit fel upptäcker jag precis nanosekunden innan det där jävla popupfönstret kommer upp, som säger "felaktig användarnamn eller lösenord" (som för övrigt är felstavat) och efter detta tvingas skriva in allt IGEN.
Extremt irriterande!
När man väl loggat in ska man klicka och besöka alla jävla onödiga bilder som alla lagt upp, med reservation för att en liten del faktiskt possibelt KAN vara intressanta.
Men de flesta är bara en retuscherad jävla pose-bild på personen i fråga där bildtexten kommer upp till intellektuellnivån ungefär runt noll. "såhär ser jag ut idag (dah)", "jag bjuder på den", "det är såååååå synd om mig!", "såhääär kul hade jag idag!" eller något annat jävligt ointressant som någon lista eller kedjebrev.
Något jag fullständigt hatar av hela mitt hjärta är när folk skriver "tycker du om mig? kommentera med ditt namn, annars hatar du mig (jag ser vilka som tittat på bilden)" så FRUKTANSVÄRT idiotiskt. Och folk verkar ju faktiskt resonera så att (läs följande kursiva text med extra fjollig röst för högre effekt) jaaa men alltså, jag måste ju kommentera... jag menar, hon kan ju SE om jag besökt utan att skriva, då blir ju hon typ arg på mig liksom.
Otroligt puckat. Är ni så svaga och lättpåverkade människor? Fast det som stör mig mest är när man kollar på kommentarerna till en sådan bild. Folk som inte ens känner personen ordentligt kommenterar. Jag skulle ALDRIG kommentera på en sådan idioti. Är jag ensam om det?
Inte nog med detta, så fort någon lagt upp en bild på sig själv så verkar det vara som en oskriven regel att ALLA fjortisjävlar tvunget måste skriva något som beskriver hur söt/snygg/fin personen är, allt för att få svar tillbaka "men inte sötare än diiiiiiiig, älsk <3<3<3<3<3" Är det här bara ett sätt för att irritera mig?
Är det bara jag som tycker detta är fruktansvärt OBNOXIOUS!? Det får det att krypa längs ryggraden på mig för att det är så vidrigt.
Du är bäst
Nej DU är bäst.
Nej DUUU är bäst!
Okej om man gick på lekis, men nu vadfan,
var inte så jävla fjolliga, F14-wannabes!


Pluggfrustration

Hej hej jag sitter här och pluggar. Bah!
Tror jag kan allt så kan nog lägga ner nu. Kemiprov imorgon, får hoppas det går bra.
Lite mer orolig är jag inför provet i naturkunskap dagen efter det. Jag förstår inte riktigt, helt plötsligt fick vi ett pm där det stod massa grejer vi skulle kunna. Och hälften hade vi inte ens gått igenom. Så var jag sjuk sista lektionen innan provet men blev upprättad om att jag inte missat nåt för de inte fattat iallafall. Jävla bra. Det handlar alltså om universums, jordens, livets uppkomst och bergarter och kretslopp, antagligen. Vi har haft alldeles för lite tid för detta, känner jag och många med mig. Måste ta tag i detta och fråga vår lärarkandidat imorgon hur fan hon hade tänkt att vi skulle kunna allt detta till i övermorgon.
Åh, jag blir så arg.
Dessutom är det ett par-prov. Ja, är inte det det löjligaste ni någonsin hört?
Nu ska man helt plötsligt bli ihopparad med någon slumpmässig klasskamrat som man ska sitta och diskutera ut svaren på frågorna med. Det är ju inte rättvist någonstans.
Emma förklarade mycket fint detta efter idrotten med hennes (använda) strumpor och skor. Om den ena strumpan pluggat och den andra inte alls, så kan man ju inte diskutera ett dugg, och dessutom kanske den strumpan som inte pluggat drar ner den andras betyg. Till skillnad från skorna, som ju båda har pluggat, och har en jättebra diskussion om detta och formulerar strålande svar. Då blir det ju extremt orättvist för den ena strumpan som pluggat som skulle skrivit ett lika bra prov om den hade haft lyckan att vara med någon av skorna. Fattar ni?
Man får helt enkelt hoppas på tur.
ÅH!


Här dansar herr gurka
både vals och masurka
Grön är herr gurka
grön är hans bror
Båda har strumpor
men ingen har skor

Helg

Igår skulle pappa och jag dra upp till öland och kolla läget innan Joel skulle komma.
Man kan konstatera en sak. Shit vad norra öland är DÖTT nu. Vi tog vår lille bil och körde dit. Tanken var att vi skulle titta in på något kondis och köpa någon godsak, vi besökte ungefär fyra stycken, varav SAMTLIGA var stängda. Bah. Äh, vi åker till ica, tänkte vi då, och gav upp vårt letande.
När vi kom fram till ica var även det stängt. Är det här ett skämt? Vi fick ta en kylskåpslänsning och käka nudlar istället. Inte ens en liten kaka kunde vi hitta. Och inte nog med det. Varannat hus var ju dött. Vägarna täcktes av till-salu-skyltar och lamporna var släkta i husen. Nåja, tänker man och ska sätta igång radion. KKKKKKKSCHHHHHH. Nähä, inte ens det.
Måste erkänna att jag blev lite besviken. Vart är alla ölandsbor?

Så drog vi hem och hämtade upp Joel på station, han har klippt sig. FINT! Som uppvägning för nudlarna åkte vi och köpte thai-mat. Det var gott. Vi satt nere och åt vid vår patriotiska tv som bara visar färgerna gult&blått nu för tiden. (typ) och sen drog vi och kollade på stjärnor på is. Han är mysig, min pojk. Extra glad verkade han vara också. Fast jag hade svårt att sova pga hosta, så somnade typ halv 2-2 sådär. Han visade också att 0.99999.... = 1. Nördigt. He he. Ja, jag ska inte bli FÖR privat i min blogg, så jag avrundar väl med att jag hade en väldigt bra helg.
Han sitter för övrigt på tåget hem just nu.
Jag älskar dig, Joel pojken. Fastän du nästan snodde mitt Cola-glas och min Jolteon.
HJÄRTAAAAAA. (oj vad fjolligt.)

Ska för övrigt se Andra avenyn om en timma, yaaaay. Fast först ska jag glo tsmygtittarna och städa lite efter min pojkvän, om jag orkar.
Pusspuss!

Idol-fredagen

Kvällen började med Kevin, maltesen som knappt kan svenska. Sjöng Olas låt Natalie. Tyvärr inte i klass med Ola över huvudtaget. Och låten är inte ens bra. Det kanske var något med uttalet eller flowet, men så himla bra var det faktiskt inte. Det enda är att han är extremt charmig. Men det blir ju pinsamt när juryn ska säga vad de tycker, han förstår ju inte! Du är som en vacker saga, sa de, och han såg ut som ett frågetecken.
Tvåa ut var Loulou med Hurt. Christina Aguilera är ju en så fruktansvärt duktig sångerska. Det är Loulou med. Framträdandet var inte topp, men betydligt bättre än föregående.
Sedan kom chocken, Robin B skulle sjunga Mercy! Man trodde ju det skulle bli totalkatastrof men det blev faktiskt ganska bra.
Näst ut var Yasmina, och visst, hon är väldigt söt, men det här var katastrof! Don't stop the music kan bara Rihanna göra. Det kändes jobbigt och inte bra. Trots detta fick hon bra kritik från juryn, varför? 'Det är svårt att ge dålig kritik till en sån skönhet.' Men herregud, nu får ni väl ge er. BLUNDA då! Och att hon börjar gråta för att hon hänger löst... hon får väl acceptera att de andra är bättre.
Sedan kom allas vår favorit, LARS! James Blunts uttjatade 'You're beautiful'. Helt strålande. Jag är helt såld på hans röst, och visst att det lät lite illa på de ljusa partierna, men fan vad bra han är!
Sedan kom Alice, och hon är ju bara skit....bra! Detta var lätt kvällens bästa framträdande. Hon rockade loss. Tillochmed bättre än originalet, tyckte jag.
Sedan kom nästa katastrof. Sepideh med I kissed a girl. Det var inte bra. Låten är asskön, men hon lät som en jävla robot! Man började nästan fundera på vad som hade hänt med tvn, men så insåg man att det var hennes sång det var fel på. Nej, detta var inte bra. Hyllad av juryn blev hon dock.
Sedan var det Johan. Så jävla bra. Inte hans bästa framträdande, men ändå, så jävla bra.
En tjej som jag har väldigt svårt för är Anna. Hon är bra i de höga partierna men när hon sjunger lågt låter det som ett spöke eller något. Det klickar bara inte för mig. Och så bra som juryn tycker hon är, så bra är hon inte. Mycket fin frisyr dock.
Avslutar med rock-killen Robin E, som sjunger No-doubts Its my life. Det är en tjej som sjunger den, Robin. Detta var lite hissmusik. Han är bättre än så.
Men kvällens största miss var klart JURYN. Ge lite kritik, för bladdan!

Oj, jag glömde visst Jesper. Han som fick åka ut, han med blont hår som såg ganska vanlig ut som inte ville bli förknippad med pojkband, fast ändå valde han låtar som fick honom låta som ett. Ja, han ni vet? Sjöng svart r&b ikväll. Kulturkrock, han är blond och blåögd. Helt okej framträdande, mycket bättre än vad han gjort innan. Men han är ju så tråkig. Killen man alltid glömmer bort. (Konkret bevis att även jag gjorde det nu...)

Mycket trevlig kväll dock, förutom att jag behövde cykla hem. Jag hatar min cykel-sadel. Men det är en annan historia.


Jag vet inte vad det är med mig, blogg och fredagar...

...men vi verkar inte fungera så bra ihop.
På fredagar har man helt enkelt inte tid till att sätta sig ner och författa något genialiskt i sin otroliga blogg. Inte jag iallafall. Jag känner att det blir väldigt många söndags-inlägg där jag på ett eller ett annat sätt beskriver helgen. Och eftersom jag vet att alla mina läsare dör av längtan att få veta hur jag spenderat min helg (!) så tänkte jag inte göra ett undantag denna gång.

Fast först tänkte jag bara göra klart för alla att MIN SVENSKALÄRARE VERKAR GILLA MIG! WOOOOOHOOO. Så om jag får citera min pappa, fuck off *******!!!!!!!!!! (ja, ja, barnsligt att censurera, men vill inte hänga ut någon... gärna hänga dock. Nä, nu var jag dum.) Jag fick bara ros angående min chokladredvisning, och det verkade gått bra på de andra delarna också. Fan vad skönt! Någon viss person kan ju bara SLÄNGA SIG I VÄGGEN. Ohyes ohyes ohyes.

(Det var en liten parentes)

Slapp-fredagen som spenderades spatserande i staden slutade slappt i soffan.
Ja, spanskaprovet kändes asbra, för er som var spända på att höra. Jag och Emma åt den sedvanliga fredags-bakelsen. Den var svingod! MUMS! Och eftersom Joel verkade vara lite sjuk och sjukt trött så kom han inte till mig i fredags. Istället fick jag gå på stan med Frida&Tilde, köpte en kläd-penna och godis. Efter detta drog vi hem till Frida där vi skulle göra ginos och titta på idol. Mums. Att titta på idol med Frida är en väldigt..... speciell upplevelse. Det är som att hon är hög eller något, springer runt på väggar och tak som en duracellkanin och hejar på Johan. Är helt inne i juryns kommentarer och säger 'jag håller med' rätt ut i luften. Kommenterar juryn, samt säger att Robin B är snygg (Robin B, Robin B!) Och chips får man INTE äta i pausen och hon måste ta första chipset. (jag tog det första i fredags, hon blev helt skogstokig!)
Men jag kan faktiskt hålla med om att juryn är ganska.....skitdålig som möjligt. Annars är det v! Jag menar, de är ju som sålda på varje framträdande. Var är den konstruktiva kritiken!? Den enda som verkar ha något innanför pannbenet är ju faktiskt Andreas. Okej att juryn är lite snäll mot de i de första auditionsen, men när det väl gäller, fredagsfinalerna, det är ju då de ska vara så elakaäl klart som fan att de inte utvecklas. Shame on you!


Bakelse, mmmm...
Och Grattis Johannes som fyllde år!

Piskrappor

Okej, jag erkänner. Jag sjukanmälde mig idag.
Fast det kanske inte är allt för konstigt eftersom jag förmodligen hade både feber och var förkyld. Jag skriver detta i imperfekt just eftersom jag faktiskt tror att det där viruset på något vis lämnat min kropp, och jag välkomnar det INTE tillbaka. Att vara sjuk SUCKS. (hur kom den där jävla noob-råttan dit?!)
Och imorgon, ja då jävlar! Då är det spanskaprov. (holy!) Känner mig en liiiiiten aning stressad, men att läraren sa att detta provet inte kommer räknas i betyget (vafan?) så känner jag mig väl aningen lugnare. Det verkar som att det där jävla ordet latigazo eller latizago eller laztiago inte vill fastna i min hjärna. För jag kommer ha jävligt mycket nytta av att kunna 'piskrapp' på spanska. Congratulations! Jag vet för fan knappt ens vad det betyder på svenska (okej, jag ljög). Men jag påvisar att det är ett knasigt ord som man inte behöver kunna alls. Det borde inte ens få existera!
Sedan hoppas jag att jag är tillräckligt pigg för att ha Joel hos mig i helgen. Men det ska nog gå bra, det går ingen stress över oss direkt.
Har i princip sovit hela dagen känns det som, och om några timmar är det dags att gå och lägga sig igen. Stabilt. Men först hade jag tänkt att titta på dagens avsnitt av Andra avenyn (trots att jag redan sett det). Mamsen köpte även några nya halstabletter till mig, läkerol xtreme. Helt okej gott. Får bara akta sig så man inte äter för många, innehållsförteckningen var inget att hurra för direkt. Ja, så mycket fritid har jag. Jag läser innehållsförteckningen på min halstablettförpackning. WOH!
Pappa är för övrigt på fest på vallen, och då tänker jag ungefär "VA!?", men men. Han säger att man måste visa att även han är kapabel till disco, och inte är så omodern och gammalmodig. (nä, han fick tydligen någon inbjudan, så jag antar att det inte är riktigt den typens fest jag förknippar med vallen. But still... Daddy cool!)
He he.
Night!

Aaaaaaatj...

Längre än så har jag inte kommit.
Ända sedan jag kom i mål på konditionstestet har jag känt denna otroliga lust...
att NYSA.
Ni vet den där kliande känslan i näsan som inte vill ge med sig. Man känner att en nysning skulle göra allt betydligt mycket bättre, men den kommer aldrig. Hur mycket man än tittar mot solen eller lampan så vill det inte ge med sig.
Det är som om det sitter en liten farbror i näsan och håller kvar det där retande fenomenet i ett strypgrepp och vägrar att ge med sig. AAAAAAAAAAH.
Snälla låt mig nysa!

Tristesssssszzz

Att ha ingenting att göra.
Det måste ju vara en av de mest irriterande känslorna som finns.
Att vilja göra något men samtidigt inte komma på vad. Att vara rastlös och uttråkad samtidigt.
Det fungerar inte riktigt.
Sådan var jag idag. Fullkomligt jävla kluven. Totally insane.
Känns som det inte finns något alls att sysselsätta sig med. Ja, plugg då givetvis, men det räknas inte.
Inget som händer, inget på tv, inget kul på datorn, inget att skriva i bloggen, inget att pyssla med, ingenting.
Det är samma sak som när man kommer hem och är sugen på att äta något, men inget i kylskåpet tycks passa. Allt verkar äckligt, fastän man vet att man egentligen tycker om det. Jättemycket.
Detta beteende slutade trots allt lindrigt då jag satt mig och läste igenom lite spanska, och tittade på andra avenyn på internet. Gick ner och tog en dusch. Men längre än så kom jag inte. Nu sitter jag här i morgonrocken och funderar på att titta på sista avsnittet AA för denna veckan också. Det lockar. Innan jag går och lägger mig.
Jag vill knappt ens gå och lägga mig heller.
Jag har inte lust för någonting för tillfället. Fan vad tungt allt blir då.
Jag tror jag är i behov av en massage. Men det kan jag inte få, nej då.
BLAAAAAH.
Oj vad jag pladdrar.
Hoppas det blir bättre av lite sömn.

Segsöndag

Nu sitter jag här och sniffar mig själv på handleden. Det är nämligen så att pappa precis kommit hem från Paris och köpt med sig en Armani-parfym till mig och mamma. Jag försöker bestämma mig för om lukten passar mig.
Jag har flera parfymer som jag tycker väldigt mycket om, och denna tar sig inte riktigt förbi dem. Nåja, vi får väl se.

Har för övrigt precis tittat på Andra avenyn och hål i väggen. Väldigt trevligt.
Var iväg och tränade förut också. Oj vad det var jobbigt. Var ju trött redan när jag kom dit. Kanske inte det bästa passet, får se om jag gör bättre ifrån mig imorgon. Ont i huvudet fick jag också.

Vart ganska seg hela dagen, det känns som mina armar inte riktigt är ett med min kropp idag. De liksom sackar efter och tyngs ner som om jag vore en apa eller nåt liknande. Släpar händerna i marken efter mig typ. Stel också. Ser nog ganska invalid ut när jag tar mig fram, eller nåt.
Annars har mamma köpt två sådana tshirtar för 5 spänn styck, storlek XL, som jag börjat experimentera lite med. Vara kreativ och sånt. Jag tror faktiskt jag ska gå ner och kläcka idéer på en gång.
Bara mina armar tillåter.

See ya!

Lördagen - Patrik 1,5

Igår gjorde jag ingenting på dagen.
Men vid femtiden var det dags för Tilde och mig att åka in till stan.
Vi skulle gå på bio.
Köpte popcorn (för man kan ju inte gå på bio utan popcorn) och ramlösa granatäpple, mums.
Tilde funderade på att köpa gifflar eftersom det var kanelbullens dag (lustigt påhitt), men det kändes ganska avlägset att äta det på bio. Ja, bion började 18.15 och den hette Patrik 1,5.
Handlade ungefär om ett homosexuellt par som ville adoptera ett litet barn. De får efter mycket om och men tag i en kapabel liten son på 1,5 år. Tyvärr har en decimal hamnat fel och istället får de adoptera Patrik 15 år, homofob och fd kriminell.
Riktigt bra film faktiskt. Se den.
När den var slut tog vi bussen hem till mig och tog det lugnt. Tittade på tv, som gick sönder på något konstigt sätt med färgerna. Undra om det fixade sig. I pausen efter CSI blev det knasigt.
Nåväl, sen hände det inte allt för mycket.

Fredagen

I förrgår var det fredag, och jag bloggade inte. Därför tänkte jag dra en liten story angående den dagen.
(Jag vet att du är enormt spänd på hur miljöveckan avrundades!)
Det började med att vi fick sätta oss och skriva en insändare om något miljöproblem. Jag valde papper. Påhittigt.
Sedan skrev vi en utvärdering om veckan.
Och efter det... ja, då bjöd 'kommunalrådet' in oss på familjefest med sång och konsumtion av ekologiska chips och cider. Elvira (Olle) hade tagit med sig en gitarr som han lirade på medan folk sjöng. Myspys.
Fin avslutning.
Sedan fick man dra hem. Fast Emma och jag satt oss och delade på någon bakelseliknande grej från Jenny nyström för att fira att det var helg, eller något. Det var gott. Billigt också.
Så bar det av till bowlinghallen där jag, Emma, Mathilda O, Philip, Sanna, Rut, Emil och Johannes bowlade i en timma. Detta resulterade i att jag vann (WOHO), tur för de andra. Och av att bowla blir man ju hungrig.... äh, vi blev det iallafall. Vi infann oss på McDonalds där vi åt. Jag åt happy meal. Man fick en fin rosa bok om prinsessor. När vi ändligen var färdigätna så gick vi mot busshållplatsen och tog bussen hem till mig där vi spenderade resten av kvällen tittandes på idol, lite simpsonsfilm, spelade spel och körde klappramsor (?). Trevligt trevligt.

Här kommer också några fina bilder.


Mmmm


Jag gillar glass.

Ännu en intressant dag

Jag trodde inte jag skulle säga det, men vilken soft vecka! Men *ta i trä* vi har fortfarande fredagen kvar. Sannolikt den jobbigaste.
Idag har vi.... ja, vad har vi egentligen gjort? Vi har fortsatt rita på varandra med vattenfast penna (jag har ritat lärarkandidaten på näsan, mhahahah), vi har ritat, klippt, klistrat, gått runt, lyssnat, fikat, och kommenterat varandras bilder.
Säger bara en sak.. Chill!
Såhär trodde ni inte att NV skulle vara va va vaaaa? Vårt arbete (förutom tankarna vid sidan om) påminner ganska mycket om dagisaktiviteter. Vi ritar tillochmed med sånna pennor man hade där. Ni vet sådana med lukt. Mmmmm. Vart köper man sådana? LOVELY.
Efter skolan var det ju meningen att Tilde och jag skulle dra och träna men vi fastnade inne på RC (jag är så homie med resurscentrum så jag kan använda en intern förkortning. NAT) och kom på att vi missat dagens enda medelpass. Nåväl, vi köpte en chokladboll och tog bussen hem istället.

Planer för helgen:
Imorgon tänkte lite folk i klassen dra och bowla som belöning för att vi klarade av veckan (bered er på en match ni aldrig kommer glömmaaaahahahaaa)(öh.), och efter det dra hem till mig eller någon och titta film. Asnice.

Sedan på lördag ska jag och mamma förhoppningsvis dra och köpa någon jävla budget-tshirt på Citygross för 5 kr, som jag hade planerat att leka lite med. Fnissssss. Childness! Sedan ska Tilde och jag, och eventuellt några flera dra på bio 'Jiiiiii!' Ska titta på filmen 'Patrik 1,5'. Det ska bli kul trots att jag ofta inte tycker så bra om svenska filmer. Men denna verkar bra.

Och söndagen chillidill. Vet inte riktigt vad som händer, men nice med ledighet iallafall! Träning antar jag.

Bjuder avslutningsvis på några strålande bilder, klicka så blir de större.

Detta är tro det eller ej, delar av vårt skolarbete här på naturvetenskapliga programmet.
Nåja, iallafall de tre första. Hur fan kom den sista dit!(A)

EXHAUSTED

TTTTTTTTTTTTTTTTrött!
Kan knappt hålla ögonen öppna. Dog nästan direkt när jag kom hem efter skolan. Antingen för att jag fått för lite energi, har förbrukat för mycket energi eller helt enkelt haft en FÖR LÅNG dag.
Att gå från 8.10 till 15.30 tar på krafterna. Speciellt när man inte gör så mycket. Konstigt va?
Seg är ordet.
Hur som helst har vår kära miljövecka fortsatt och det blir mer och mer intensivt, fast på en låg grad.
Nu känner jag att jag vill tillbaka till det vanliga livet.
Imorse fick jag dessutom den utmärkta idén (trodde jag) att jag skulle ta på mig ett par byxor jag inte haft på mig på ett tag. Jag vet inte om byxorna på något märkligt sätt krympt av garderobsatmosfären eller att jag helt enkelt fikat för mycket på senaste tiden, men ja fick knappt på mig dem.
DAMN.
Det hela resulterade i att jag fick gå och gräma mig för att byxorna satt för hårt,
hela dagen.
Jag fick ont i magen.
(observera rimmet) Ont alltså, på riktigt. Utanpå. Jag led. Jag knäppte tillochmed upp knappen under spanskan. Det var himmelriket. Hoppas ingen såg.
Fan vad pinsamt.
Som kompensation för att jag inte köpte en muffins(=magdalena på spanska) på kondiset vid skolan (det var veckans erbjudande, men jag gillar inte sånna muffins) så bakade jag mina supergoda chokladmuffins när jag kommit hem.
Men jag åt bara en enda. Och då undrar man ju genast, vad är det för fel på mig?

Jag somnade framför idol. Förvisso när alla framträtt, men iallafall.
Och nu sitter jag här och har knappt kraft att trycka på tangenterna medan mina ögonlock tynger.

Måste.....hålla.....mig.....vaken.....till.....idol.r..e...s....u..l..t..a..t..e..t.

hits