15-06-2008 En paus

Jag tar en paus från bloggandet och är tillbaka 7/7-08.
Då kommer jag ha mycket att skriva om.
Huja.
Vi ses, ha ett trevligt lov.

Kommer snart.

Nu är jag för trött, har precis kommit hem från klassresa från polen.
Skriver allt om det sen (det väsentliga. fan vad det hände grejer!)
Asgutt får man säga.
Sovgott

04-06-2008 En jobbdag

Idag när jag kom hem från vuxenveckan i skolan var det bara att hoppa direkt på bussen och åka till glasskiosken för min första jobbdag.
Kom dit och skulle jobba med Lisa. Till en början hade jag lite svårt att få upp kulglassen och det, men det går alltid bättre framåt natteeeen. Fast den jävla daimglassen som alla ville ha var så jäkla jobbig. Hård och dan och inte mycket kvar.
Bland de första glassarna fick jag min första dricks, hela två kronor. WIHOOO!. (eller nåt).
Sedan kom en man/gubbe ~50 för att köpa glass, han ställer sig sedan på sidan av glasskiosken där det är fönster, och glassar på sin glass.
Lite senare dyker en kvinna upp som tidigare köpt en glass och underrättar mig om att "han som står där borta, har stått och spanat in din rumpa hela tiden. Förut la han sig halft ner på marken också för att glo".
Vad fan är det om? Äckel.
Jag menar, jag vet att jag har fin rumpa (haha-.-), men så jäkla desperat att man rullar runt på marken för att se under min klänning, då har det fan gått för långt.
Nästa gång får jag tänka lite mer på vad jag har på mig.
Vem vet, han kanske kommer tillbaka?
Usch.

Annars var det bra, fast jag har cpont i fötterna nu, och kan nog bero på att jag stått upp från fyra till halv nio, i inte allt för bra skor. De ultimata skorna skulle ju vara foppatofflor, men det tar jag inte på mig! Verkligen inte.
Vill man vara fin får man lida pin.
Man lär sig av sina misstag.

Glass glass glass.

01-06-2008 En helg

Här ska jag berätta om helgen sen, när jag inte är helt slut, och känner mig som överkokt och bränd spagetti.
Tänkte ta upp typ
-lindsdalsloppet
-lindsdalsdagen
-springbreak

Fast nu ska jag bara vila i sängen tror jag.
Fan vad trött jag är.Så, nu ska vi se om det går att få till något.
Börjar med punkt ett på listan.

Lindsdalsloppet
Ja, vad kan man säga. Ett lopp på 1,1 mil, som kallas lindsdalsloppet fast det egentligen geografiskt sett befinner sig utanför lindsdalsgränsen. Det var på fredagen som alla från 0-16 skulle gå/springa i lindsdal.
Det hela började med uppvärmning på fotbollsplanen som folk deltog olika aktivt i, kan man säga.. Sedan gick startskottet, ja inte nog med att det var lååångt, det var också stekhett och dessutom gick det på TID. Hell no! Jag köpte upp ett litet lager med godis och började gå tillsammans med Frida och Tilde. Gick och gick och gick.
På mig hade jag olämpliga skor (tydligen), eftersom jag fick ca fyra vattenblåsor av detta. Brände mig även på hela axelpartiet så jag inte kunde ligga ner utan att ha ont. Det hela tog ca 1 h 43 min, och sedan var plågan över. Nåja, så illa var det inte, men vet inte om det var värt blåsorna och brännan. Skulle tagit strumpor. Jävla idiot.

Lindsdalsdagen
Kan säga att detta var något mer lindrigt kanske. Lindsdalsdagen är då en dag då lindsdalsbor samlas i centrum för diverse evenemang som lotter, liveband, gratis korv och godisregn. Eftersom vi samlar in pengar till en klassresa så hade vi bestämt att denna dagen skulle vi vara med och sälja bullar mellan flaggstängerna. Det gjorde vi också.
Jag var uppe med hönan (lite senare än tuppen) för att baka bullar. Sedan anlände jag klockan 11 och stod där en timme. Ganska soft med tanke på att godisregnet var väldigt nära och under tiden vi stod där, varpå godiset hamnade nästan på vårt bord, och det var bara att knuffa småbarnen och ta godiset. Gott gott, kan man säga. Så jag antar att det var värt mödan.

Springbreak
Efter godisregnet var det springbreak. Och det är inte ett dugg likt det amerikanska, för er som trodde det. Haha. Nej här är det artister och umgänge i Kalmar stad. Inträde kostar en slant och Frida och jag var snabba med att köpa biljetter. Artister som skulle infinna sig under denna dagen var Amanda Jensen, Neverstore, Håkan Hellström och Takida (de som var värda att nämnas). Var där för att träffa folk och titta på artisterna såklart. Och folk mötte man, kan man säga. Många var där, och gutt var det. Smådigga till Amanda, digga till Neverstore och knyta kontakter, gunga med till Håkan och ROCKA LOSS till Takida. Kan ju lungt säga att Takida var det bästa bandet där. Synd att Amanda var så tidigt så man inte hunnit komma igång, men annars var Takida helt outstanding. Inget nådde upp till dem, aldrig.
Så jävla roligt. Att bara hoppa bland folkmassan och skrika allt man har utan att höra sig själv, det är då det är som bäst. Kunde i princip alla låtar, och folk som stod runtikring mig måste trott jag var dum i huvudet där jag skrek med i låtarna i deras öron. Vilken befrielse. Jag skulle gärna ha det så ibland, att bara kunna skrika utan att höra sig själv. Vilken kick. Och dessutom fick jag lite vip och fick sitta på någons rygg så jag såg mer. Gutt, men vet ifan varför jag gjorde det.
Jävligt kul springbreak. Ge mig mer!

hits